Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

15 Τρόποι πως να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο – Εργασία από το σπίτι

Φαντάζεσαι να μπορούσες να κάνεις εργασία από το σπίτι και βγάζεις και χρήματα από αυτήν; Φαντάζεσαι να καθόσουν στο σπίτι σου και να έβγαζες λεφτά κάνοντας μια δουλειά που βασικά θα σου άρεζε; Θέλω να σου πω, ότι με λίγο κόπο και πολύ θέληση είναι απόλυτα εφικτό και στο σημερινό άρθρο θα σου πω όχι έναν, αλλά τους 15 καλύτερους τρόπους του πως να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο και πως να δημιουργήσεις δουλειά από το σπίτι.

15 Τρόποι να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο – Ο απόλυτος οδηγός του πως να βγάλεις λεφτά από το ιντερνετ

1. Amazon Kindle Publishing – KDP

α άτομα που αρέσκονται στο γράψιμο μπορούν να δημοσιεύσουν το δικό τους ebook στην πλατφόρμα του amazon! Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να μπεις εδώ και να γραφτείς! Χρειάζεται να έχεις το αρχείο με το βιβλίο σου και ένα εξώφυλλο!

Το Kindle Publishing είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να βγάλει χρήματα διότι όλα τα αναλαμβάνει το amazon. Η μεγαλύτερη e-commerce πλατφόρμα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη. Αν χρειάζεσαι περισσότερη γνώση έχω να σου προτείνω ένα online course του φίλου μου του Stefan Pylarinos το K Money Mastery.

Υπάρχει επένδυση χρημάτων φυσικά, και το πρόγραμμα του δίνει πίσω τα μέγιστα! Επίσης να πω ότι αν αγοράσετε το πρόγραμμα από το παραπάνω link παίρνω προμήθεια. Προσωπικά πάντως, το έχω αγοράσει και έχω να πω τα καλύτερα! Μαθαίνεις πολλά πράγματα πάνω στο publishing marketing. Μπείτε εδώ και δείτε πόσο κοστίζει! Άλλοι αντίστοιχο πρόγραμμα το πουλάνε πάνω από 150Ε.

2. Google Adsense – Δικό σου website

Η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αν όχι η μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη και είναι μαζί μας. H Google θέλει να βοηθήσει να το ξέρετε αυτό! Έχει το πρόγραμμα Google Adsense κατά το οποίο δημιουργοί και παραγωγοί περιεχομένου μπορούν να κερδίζουν χρήματα.

Πως μπορεις να βγάλεις χρήματα από την Google;

Αν έχεις κάποιου είδους πλατφόρμα, blog σε WordPress ή σε Blogger ή σε Squarespace, μπορείς να γραφτείς στο πρόγραμμα Adsense. Το Blogger είναι πολύ εύκολο στην δημιουργία του και μπορούν όλοι να το κάνουν από σήμερα! Τα άλλα δύο είναι λίγο πιο τεχνικά και χρειάζονται συγκεκριμένες δεξιότητες ή επένδυση ώστε να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά για να ανέβει το site.

Όταν γραφτείς στο πρόγραμμα της Google επιλέγεις τι είδους διαφήμιση θες να βάλεις στο site σου και σου δίνουν έναν κώδικα. Τον τοποθετείς στην συγκεκριμένη θέση που εσύ θες και εάν κάποιος πατήσει το κουμπί για να μεταφερθεί στη διαφήμιση, η Google σου δίνει ένα ποσό! Είναι πολύ απλό και τα μεγάλα sites βγάζουν πάρα πολλά λεφτά από αυτό! Ολόκληρο επιχειρηματικό μοντέλο είναι το Google Adsense! Και εδώ υπάρχουν πολλά online courses όμως δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω. Μπείτε στο udemy.com ή στο lynda.com και σίγουρα θα βρείτε κάτι.

3. ΥοuTube

Το YouTube είναι τεράστια ευκαιρία αυτή τη στιγμή κατά την ταπεινή μου άποψη. Αν γνωρίζεις την τέχνη της δημιουργίας βίντεο και ξέρεις και από editing, τότε πρέπει να ξεκινήσεις να παράγεις content για το YouTube.

Ο τρόπος με τον οποίο πληρώνεσαι είναι από διαφημίσεις Google και συγκεκριμένα το Google Adsense που γνώρισες στο νούμερο #2 πριν από λίγο. Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε το YouTube το αγόρασε η Google και πλέον είναι η ίδια εταιρία.

Να πω μόνο ότι χρειάζονται subscribers και πολλά views για να ξεκινήσει κάποιος να κερδίζει χρήματα, όμως το Adsense δεν είναι ο μόνος τρόπος του να βγάλεις χρήματα από το YouTube! Μπορείς να κάνεις review κάποιο προιόν για το οποίο πήρες χρήματα από την ίδια την εταιρία και να το προωθήσεις στα άτομα που παρακολουθούν! Μπορείς επίσης να προτείνεις εσύ κάποιο προιόν που χρησιμοποιείς και να βάλεις το affiliate link σου.

Γενικά είναι πολύ εύκολο να βγάλεις χρήματα αν έχεις το κοινό στο YouTube και αυτό γιατί υπάρχει μια όμορφη σχέση μεταξύ του δημιουργού και του ατόμου που παρακολουθεί!

4. iTunes App Store

Νέο πολύ, αλλά κορεσμένο όμως για την Ελλάδα έχει πολύ μέλλον αυτό! Μπορείς να φτιάξεις την δική σου εφαρμογή και να την βάλεις είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή στο Itunes! Εάν την βάλεις δωρεάν κερδίζεις χρήματα από τις διαφημίσεις. Εάν την βάλεις επί πληρωμή παίρνεις με τη μία χρήματα από τον πελάτη. Η αλήθεια να λέγεται η αγορά αυτή είναι αρκετά κορεσμένη και αυτό φαίνεται στο νέο Show που παρακολουθώ το Plannet of  The Apps με τον αγαπημένο μου speaker/youtuber Gary Vaynerchuck.

5. UpWork

Αν γνωρίζεις ξένες γλώσσες και θες να κάνεις μεταφράσεις, αν ξέρεις να γράφεις άρθρα στα αγγλικά ή αν ξέρεις να γράφεις βιβλία. Εάν γνωρίζεις από προγραμματισμό ή γραφιστική, τι κάθεσαι; Μπες στο www.upwork.com και φτιάξε το βιογραφικό σου! Εκεί πηγαίνουν άτομα και ποστάρουν δουλειές και αν σου αρέσει κάνεις αίτηση και πρόταση με το πόσα χρήματα την αναλαμβάνεις!

Πρέπει να γνωρίζεις αγγλικά όμως γιατί οι περισσότεροι εργοδότες ζητούν τις δουλειές στα αγγλικά! Ένα ζευγάρι, ο Troy και η Valerie Mallema έχουν μια επειχείρηση με συγγραφείς freelancers μέσα στο upwork και έδειξαν αποδεικτικό στοιχείο του πόσα βγάζουν. 450.000 δολλάρια τους τελευταίους 12 μήνες! Θες να ακούσεις και άλλα για να πειστείς;

Tip: Στην αρχή επειδή τα αστεράκια στο προφίλ σου παίζουν ρόλο, κάνε τις δουλειές πιο φτηνά απ’όσο σου ζητάνε και πες τους να σου αφήσουν θετικό σχόλιο με το τέλος της δουλειάς αν έμειναν ευχαριστημένοι!

6. Ebay

Το www.ebay.com είναι μια πλατφόρμα με αγοραστές απ’όλον τον κόσμο και μπορείς να βρεις τα πάντα εκεί! Άνοιξε ένα κατάστημα, ανέβασε τις φωτογραφίες αυτών που θέλεις να πουλήσεις και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα.

Το καλύτερο είναι ότι μπορέις να πουλήσεις και μεταχειρισμένα προιόντα! Βιβλία, παιχνίδια! Τα παιχνίδια κάνουν πάταγο! Συλλεκτικές κάρτες, παπούτσια! Ό,τι φαντάζεσαι.

Θα σας πω κάτι που κανονικά δεν πρέπει να το πω γιατί το κάνουν άτομα που γνωρίζω. Είναι κάτι πολύ απλό και πολύ έξυπνο ταυτόχρονα! Αγοράζουν αντρικά ρολόγια και παπούτσια τα οποία βγαίνουν σε limited edition και τα πουλάνε μετά από λίγο καιρό +200Ε απ΄ό,τι τα πήραν! Είναι πολύ απλό επιχειρηματικό μοντέλο που δουλεύει αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως λειτουργεί το ebay και να έχετε 1000Ε για επένδυση.

Και μετά μου λένε ότι δεν έχει δουλειές εκεί έξω. Αυτές οι δικαιολογίες ξέρετε για ποιους είναι δε θα σας πω εγώ; Αν έχεις δεξιότητες και κόβει το μάτι σου όλα γίνονται με το ίντερνετ!

7. Fiverr

Ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις διαφημιστικό σποτάκι με την φωνή σου και να το πουλήσεις για 5Ε στο Fiverr.com; Μπορείς να κάνεις κάποιο logo ή ένα banner ad και να το πουλήσεις εκεί! Ένα animated video ή κάποια υπηρεσία digital marketing. Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις.

Μπες στο site, δες τις κατηγορίες και τι μπορείς να κάνεις. Φτιάξε ένα βίντεο με το portfolio σου και ξεκίνα να δέχεσαι δουλειές και λεφτά!

8. iStockPhoto: Upload your photos, videos and illustrations for earnings

Aν είσαι φωτογράφος ή αν σου αρέσει να τραβάς με την κάμερα σου στιγμές ή time lapses ή φύση, μπες στο www.istockphoto.comκαι ξεκίνα να κάνεις upload τις δουλειές σου! Θα εκπλαγείς πως από το χόμπι σου μπορείς να βγάζεις εύκολα χρήματα.

9. Instagram Influencer Marketing

Ξέρεις πόσα παίρνει η Jenner για να βάλει ένα προιόν στο Instagram Profile της; 1.300.000 δολλάρια! Καταλαβαίνεις το νούμερο έ; Για μια φωτογραφία 30 εκατομμύρια! Φυσικά μην περιμένεις τέτοια αποτελέσματα σε καμία περίπτωση, όμως αν έχεις 100Κ στο profile σου και υπάρχει engagement με το κοινό στις εικόνες σου τότε μπορέις να χρεώσεις!

Μπορείς να χρεώνεις από 20 έως 100Ε για μια φωτογραφία για 4 ή 12 ή 24 ώρες. Έχει να κάνει με το τι συμφωνία κλείνεις! Μπορείς ακόμα και να κάνεις κάποιο βίντεο ή να κλείσεις συμφωνία με τον μήνα αν μπορείς να κάνεις πωλήσεις!

Tip: Για να κλείσεις μια τέτοια συμφωνία βάζε πάντα το email σου στο bio σου! Από εκεί θα έρχονται οι ενδιαφερόμενοι και θα σου στέλνουν. Παράδειγμα For Business Inquiries message me: [email protected] ή κάποιο email σε gmail.com. Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το branded Profile μου στο Instagram!

10. Blogger

Bloggger σημαίνει να γράφεις άρθρα στο site σου και να προωθείς τα προιόντα σου ή τις υπηρεσίες σου. Επίσης μπορείς να προωθείς άλλα προιόντα που δεν τα έχεις δημιουργήσει εσύ. Mε κάποια εταιρία που συνεργάζεσαι για παράδειγμα ή και πιο απλά να βγάζεις χρήματα από διαφημίσεις.

Είναι μια πολύ ωραία και ευχάριστη δουλειά που παίρνει μόνο μια ώρα τη μέρα! Χτίζεις κοινό που σε ακολουθεί και θαυμάζει αυτό που κάνεις γιατί τους δίνεις δωρεάν πληροφορίες και αξία. Δεν γνωρίζω κάποιον μεγάλο blogger αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα εκτός από εμένα που τώρα ξεκίνησα ουσιαστικά, παρόλα αυτά γνωρίζω κάποια μεγάλα sites που ανεβάζουν καλό περιεχόμενο!

Αν σου αρέσουν τα πολιτικά μπορείς να έχεις πολιτικό blog. Εάν σου αρέσει το marketing μπορείς να έχεις αντίστοιχο blog. Μπορείς να έχεις blog με φαγητό και εστιατόρια ή blog με σκύλους. Μια άλλη εξίσου καλή κατηγορία είναι τα photography blogs. Αυτές είναι μεγάλες κατηγορίες με πολλά χρήματα και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άτομα που να το κάνουν!

Ο Άκης Πετρετζίκης για παράδειγμα είναι ένας από τους μεγαλύτερους Bloggers, Vloggers και Influencers αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Η σελίδα του στο Facebook περνάει σε Likes αυτήν του Σάκη Ρουβά. Και θέλω να ξέρετε ότι εκεί που είναι δεν είναι τυχαία!

Δουλεύει πολύ σκληρά και ανεβάζει περιεχόμενο καθημερινά στα social media! Παίρνει χρήματα από διαφημίσεις, από τηλεόραση, από τα προιόντα του, από το YouTube από το Site του από Infuencer Marketing, από παντού!

Μια άλλη πολύ δυνατή Influencer που το κάνει πολύ σωστά είναι η Μαίρη Σινατσάκη! H Mαίρη είναι στην κατηγορία Fashion. Τεράστια κατηγορία που χωράει πολύ κόσμο. Έχει και αυτή κανάλι στο  YouTube με Lifestyle Vlogs και Fashion Tutorials. Με πολύ δουλειά και συνέπεια είναι στο χέρι σας!

11. Amazon Associates

Το amazon associates είναι το affiliate πρόγραμμα του άμαζον. Είναι ο λόγος που βλέπεις παντού links που σε στέλνουν στο άμαζον. Αν πατήσεις κάποιο link και αγοράσεις, το άμαζον είναι τόσο καλό που δίνει ένα 5-10% αυτού που αγόρασες στον blogger ή τον δημιουργό.

Μπορείς εύκολα και εσύ να γίνεις συνεργάτης του άμαζον αλλά θα πρέπει να έχεις κάποιο site ή κάποιο κανάλι στο YouTube ώστε να μπορείς να προτείνεις προιόντα! Για παράδειγμα αν έχεις ένα photography blog και κάνεις ένα review για την νέα SONY a7 κάμερα, και κάποιος αγοράσει, θα πάρεις 50-100Ε εφόσον κάνει 1100Ε. (Παρεπιπτόντως αυτό είναι όντως affiliate link και αν αγοράσεις παίρνω προμήθεια!)

Απλά θα πρέπει να είσαι διαφανής με το κοινό σου και να λες ότι παίρνεις κάποια χρήματα αν αγοράσουν έτσι; Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό γιατί το κοινό είναι πάνω απ’όλα! Αυτοί ξέρουν ότι για να σε υποστηρίξουν θα αγοράσουν από εσένα δεν είναι χαζοί! Εμπιστέψου το κοινό σου.

12. Udemy – Online Trainer

Αν γνωρίζεις αγγλικά και έχεις δεξιότητες και όρεξη να διδάξεις μπορείς να φτιάξεις ένα online course στο Udemy. Υπάρχουν και άλλα sites σαν το Udemy, είναι πάρα πολλά σε αριθμό, (έχω κάνει άρθρο με τα καλύτερα διάβασε το εδώ) όμως το Udemy είναι από τα πιο αξιόπιστα και δεν σου παίρνει χρήματα εξ’αρχής. Απλά κρατάει ένα ποσοστό από τις πωλήσεις! Αυτό είναι πολύ βολικό για κάποιον που ξεκινάει τώρα την πορεία του!

Το Udemy μπορεί να γίνει ένα καταπληκτικό δέυτερο εισόδημα για εσένα και αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και χτίσεις δεσμό με τους πελάτες σου, μπορεί να γίνει και η βασική σου δουλειά!

Προσωπικά είμαι πολύ υπέρ του e-Learning και του Online Teaching γι’αυτό και έχω δημιουργήσει και το δικό μου πρόγραμμα έτσι; Το www.morning.gr. Το πρώτο Online Course Προσωπικής Μεταμόρφωσης στην Ελλάδα!

Να πω όμως κάτι εδώ. Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις δάσκαλος διαδικτυακά να ξέρεις ότι έχει πολλές δεξιότητες που πρέπει να τελειοποιήσεις και παίρνει αρκετό χρόνο. Εγώ για να φέρω στη ζωή το πρόγραμμα μου έκανα 2 χρόνια σκέψου.

Δεν λέω πως όλοι θα κάνουν τόσο πολύ και φυσικά παίζει ρόλο η τιμή του προγράμματος όπως και το τι δίνεις εκεί μέσα. Παρόλαυτα όμως πρέπει να σου πω ότι δεν είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος να κερδίσεις χρήματα από το διαδίκτυο. Αν το καταφέρεις όμως να ξέρεις ότι έχεις σημαντικό στοιχείου ενεργητικού!

13. Social Media Manager

Ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά μοντέλα που προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ! Να ασχολείσαι και να αναλαμβάνεις τη διαχείρηση των social media μεγάλων εταιριών ή και μικρών επιχειρήσεων.

Αν μια επιχείρηση αυτή τη στιγμή δεν έχει σελίδα στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook είναι καταδικασμένη και ο ιδιοκτήτης ζει κάτω από την πέτρα! Μην σας φαίνεται περίεργο αυτό που λέω γιατί σε λίγα χρόνια όλα αυτά θα αλλάξουν δραματικά.

Όλοι θα πρέπει να έχουν έστω μια σελίδα στο Facebook και εσύ μπορείς να αναλάβεις την διαχείρηση αυτής της σελίδας κερδίζοντας 50-1500Ε τον μήνα αναλόγως τη συμφωνία που κάνεις! Έχει πάρα πολλά courses που πρέπει να δεις αν θες να κάνει αυτή την δουλειά, θα σου προτείνω κάτι χωρίς να κερδίζω χρήματα. Τσέκαρε του Ryan Deiss www.digitalmarketer.com ή το social media agency του Τai Lopez. Ίσως κάποια στιγμή να δημιουργήσω και εγώ online course πάνω στο social media marketing.

14. Τeespring – T-shirts

Η χαρά των YouTuber! Δημιούργησε τη δική σου κολεξιόν με T-shirts και άσε στο www.teespring.com να αναλάβει την δημιουργία και την αποστολή τους! Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο έχει δουλέψει πάρα πολύ και ακόμα και σήμερα κάποιοι βγάζουν πάρα πολλά χρήματα προωθώντας στο Instagram και στο YouTube τα δικά τους δημιουργήματα!

Δες τα πιο πετυχημένα Vlogs αυτή την στιγμή, Jake Paul και Logan Paul στο τέλος κάθε βίντεο αλλά και μέσα στα βίντεο προωθούν καθαρά τα ρούχα τους! Κάνουν Song Videos και σου λένε να αγοράσεις τα ρούχα τους! Κάποιοι τους κοροιδεύουν αλλά τα νούμερα άλλα λένε! Στο τέλος της μέρας φοράς που φοράς κάτι, τουλάχιστον φόρα το δικό σου δημιούργημα έτσι;


“Όλοι οι δημιουργοί θα πρέπει να έχουν την κολεξιόν με τα ρούχα τους!”

Terry Hatziieremias

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αγοράσει κάτι από εσένα κάποιος που εκτιμάει αυτό που κάνεις και να δηλώσει ότι είναι υπέρ αυτού που κάνεις! Αν είσαι creator παντός τύπου μπες στο site που έδωσα και ξεκίνα! Θα το κάνω και εγώ ο ίδιος κάποια στιγμή ειδικά τώρα που θα ξεκινήσω το πάλι το YouTube! (Subrcribe & Hit the notification Bell)

15. Flippa

Αν γνωρίζεις πως να δημιουργείς websites και θέλεις να τα πουλήσεις μπες στο www.flippa.com. Είναι ένας ιστότοπος που σε αφήνει να πουλήσεις αυτό που δημιούργησες!

16.Etsy (Bonus)

Το www.etsy.com είναι το μεγαλύτερο κατάστημα για Handmade items! Σε αφήνει να δημιουργήσεις κατάστημα μέσα στο δικό τους κατάστημα και να προωθήσεις μέσα στην πλατφόρμα τους!

Αν κατασκευάζεις κοσμήματα, τσάντες ή οτιδήποτε, (μπες στο site και δες τις κατηγορίες) μπορείς να φτιάξεις κατάστημα και να ξεκινήσεις να πουλάς από σήμερα! Χρειάζεσαι καλές φωτογραφίες, γνώση αγγλικών και καλές περιγραφές προιόντων για να πιάσεις πελάτες.

Επίλογος

Να τος λοιπόν ο απόλυτος οδηγός του πως να κερδίσεις χρήματα από το διαδίκτυο δημιουργώντας πραγματικές επιχειρήσεις! Επειδή μου πήρε πάρα πολύ ώρα για έρευνα και συγγραφή, θέλω να κοινοποιήσεις το άρθρο αυτό στους φίλους σου γιατί σίγουρα κάποιος θα επωφεληθεί!

Επίσης κάνε Like στη σελίδα στο Facebook και μπες και στην κοινότητα στο Facebook Group! Και αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις περιεχόμενο από εμένα δες τον λογαριασμό μου στο Instagram ή το κανάλι μου στο YouTube.

Αν έχεις απορίες ή αν θέλεις να μας πεις πως εσύ βγάζεις χρήματα από το διαδίκτυο παρακαλώ κάνε το σχόλιο σου από κάτω!

Και τέλος έχω κάτι για σένα! Σε περίπτωση που δεν με γνωρίζεις, έχω φτιάξει το πιο advanced πρόγραμμα για το πως να γίνει κάποιος επιχειρηματίας. Ονομάζεται Money Psychology, είναι εκπληκτικό αλλά αυτό το διάστημα δεν μπορεί κανείς να το αγοράσει. Οι πόρτες έχουν κλείσει. Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις την δωρεάν σειρά του προγράμματος, μπες στην λίστα αναμονής. 

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα