Η προσφορά λήγει σε:

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά

VIDEO #4 : μονο γι'αυτουσ που θελουν να πετυχουν εξαιρετικα στον οικονομικο τομεα

Μπορώ να σε κάνω πετυχημένο επιχειρηματία και επενδυτή

τα Μεγαλύτερα Λάθη Που Κάνουμε Σχετικά Με Το Χρήμα

1. Δεν εχουμε τελειοποιησει τον τροπο σκεψησ

Το χρήμα είναι ένα εργαλείο και τίποτα παραπάνω. Το πως χειριζόμαστε όμως το εργαλείο αυτό είναι που κάνει την διαφορά. 

Δεν μπορείς να κόψεις ένα δέντρο με το σφυρί. Και αντίστοιχα αν δεν ξέρεις να χειριστείς το πριόνι θα κόψεις το χέρι σου.

2. δεν εχουμε τισ σωστεσ δεξιοτητεσ

Για να γίνεις ανεξάρτητος οικονομικά, πρέπει να μπεις σε αγορές που ρέει το χρήμα. Πρέπει να ακολουθήσεις το χρήμα.

Για να μπεις σε αυτές τις αγορές χρειάζεσαι σοβαρές δεξιότητες δύσκολες στην τελειοποίηση τους αλλά και ισχυρή νοοτροπία διεκπεραίωσης. 

3. δεν εχουμε λαβει ποτε την σωστη εκπαιδευση

Δεν είναι κρυφό το γεγονός ότι το σχολείο φτιάχτηκε για να προωθεί τους καλύτερους μαθητές σε υπάλληλους.

Τι γίνεται όμως με αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με επιχειρηματικότητα με ηγεσία και με πωλήσεις; Χρειάζεσαι αυτήν τη γνώση…

τι πρεπει να κανεισ εαν

Θέλεις Να Γίνεις Πετυχημένος Στα Επιχειρηματικά και Επενδυτικά Σου

Έχουμε ανακαλύψει στη βιομηχανία της προσωπικής ανάπτυξης μια φόρμουλα η οποία οδηγεί τον καθέναν μας στην οικονομική επιτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια η επιτυχία ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό και ίσως ταμπού.  

Τα χρόνια όμως άλλαξαν και η γνώση εμφανίστηκε και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου. Αυτό λοιπόν είναι η αρχή ενός νέου ταξιδιού για σένα αν επιλέξεις να επενδύσεις στο Money Psychology. 

Μετά από πολλές ώρες coaching και ακόμα περισσότερες ώρες προσωπικής μου έρευνας, πλέον έχω την σωστή προοπτική για να πω κάποια πράγματα για το πως σκέφτονται οι Έλληνες.

Έχω μιλήσει με εκατοντάδες άτομα τα τελευταία χρόνια λόγο αυτού που κάνω. Το πόρισμα μου είναι ένα και μοναδικό:  “Οι Έλληνες δεν έχουν την γνώση του πως να πετύχουν οικονομικά.”

Δεν έχουν κάνει ποτέ αυτό το μάθημα. Ούτε η οικογένεια τους ξέρει, ούτε το σχολείο που πήγαν, ούτε οι καθηγητές στο πανεπιστήμιο, ούτε οι φίλοι τους. Για την ακρίβεια αν πεις στην Ελλάδα του σήμερα, θέλω να γίνω πλούσιος και πετυχημένος επιχειρηματίας θα σε περάσουν για τρελό και θα σε πάρουν με κακό μάτι.

Για όλους αυτούς τους λόγους κάνω αυτήν την δουλειά. Στόχος μου είναι να χτίσω το μεγαλύτερο δίκτυο Ελλήνων επιχειρηματιών και Influencers. Πιστεύω στην ιδέα της προσωπικής ανάπτυξης και της διά βίου μάθησης και θέλω να το φέρω και στην Ελλάδα.

Βαρέθηκα οι άνθρωποι να ξοδεύουν άσκοπα τα λεφτά τους σε ρούχα που έχουν, σε αυτοκίνητα που είναι καθαρό παθητικό, σε τσιγάρα, σε καφέδες και ποτά. Αν πιστεύεις και εσύ στις ίδιες αξίες με μένα, και αν είσαι έτοιμος/η να πετύχεις υψηλές επιδόσεις στην επιχειρηματικότητα επένδυσε στο πρόγραμμα Money Psychology.

Στην επιτυχία σου,

Terry Hatziieremias

για ποιουσ ειναι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

MONEY PSYCHOLOGY

Νέοι Επιχειρηματίες

Η καλύτερη στιγμή για να διαβάσεις έναν χάρτη είναι πριν μπεις στο δάσος

Νέος Επιχειρηματίας

Το παιχνίδι της επιχειρηματικότητας δεν είναι εύκολο. Αυτό το πρόγραμμα θα σου δώσει τη σοφία που χρειάζεσαι για να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη σου το Money Psychology...
Start Here

Πωλητές

Είσαι στις πωλήσεις και ενδιαφέρεσαι να βγάλεις περισσότερα χρήματα;

Πωλητές

Το Money Psychology παρόλο που δεν είναι πρόγραμμα πωλήσεων, θα σε ξεκλειδώσει αν είσαι στις πωλήσεις. Ο λόγος; Πολύ απλά θα συνειδητοποιείς και θα αντιλαμβάνεσαι την ψυχολογία του πελάτη.
Start Here

Καταστηματάρχες

Αν έχεις το δικό σου κατάστημα ξέρεις από πρώτο χέρι το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι

Καταστηματάρχες

Έχεις μικρομεσαία επιχείρηση αλλά δεν επενδύεις στον εαυτό σου και στην εξέλιξη σου; Αν ναι έχει καλό ενδεχόμενο να μην επενδύεις ούτε στην επιχείρηση σου. Πάω στοίχημα ότι η επιχείρηση σου είναι στάσιμη και πάω στοίχημα ότι το Money Psychology θα σε βοηθήσει τρομερά.
Start Here

Καριερίστες

Θέλεις να απογειώσεις την καριέρα σου στα ουράνια; Επένδυσε στον εαυτό σου

Καριερίστες

Το να χτίσεις την τέλεια καριέρα είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με το να γίνεις επιχειρηματίας. Παρόλο που το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, θα συνειδητοποιήσεις πως αυτή η μυστική γνώση που υπάρχει εκεί μέσα, έχει εφαρμογή σε κάθε άτομο υψηλών επιδόσεων.
Start Here
terry

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MONEY PSYCHOLOGY

Η Ψυχολογία του Χρήματος είναι ένα ακουστικό πρόγραμμα επαναπρογραμματισμού νου και συναισθήματος αναφορικά με την ανάπτυξη οικονομικής ευημερίας.

Μετά από πολλά έτη έρευνας και επικεντρωμένος στον στόχο του να δώσω λύση στο πρόβλημα: γιατί κάποιοι είναι οικονομικά πετυχημένοι ενώ οι περισσότεροι από εμάς αποτυγχάνουμε, βρήκα την λύση της εξίσωσης.

Την παρουσιάζω ακριβώς μέσα στο πρόγραμμα Money Psychology – Η Ψυχολογία του Χρήματος.

Πιο συγκεκριμένα αποτελείται από 11 μαθήματα 30 έως 50 λεπτά το καθένα και χωρίζεται σε 5 εκπαιδευτικούς κύκλους. Είναι βασισμένο σε μια καινούρια τεχνική εκπαίδευσης και υπάρχουν μέσα στοιχεία νευρογλωσσικού προγραμματισμού για μάξιμουμ αποτελέσματα.

Θέλω αυτό το πρόγραμμα να το πάρουν όλοι οι νέοι Έλληνες επιχειρηματίες. Όταν έχεις έναν μεγάλο στόχο πρέπει να λαμβάνεις και τα κατάλληλα ερεθίσματα. Σταμάτησε να ακούς μουσική. Σου κάνει το μυαλό κουρέλι. Αντ’αυτού ξεκίνα να ακούς τέτοια προγράμματα.

Αν ξεκινήσεις μάλιστα με το Money Psychology η στατιστική λέει πως θα δεις τεράστια διαφορά στα οικονομικά σου μέσα στον πρώτο κιόλας χρόνο. Το ίδιο πρόγραμμα έχουν επιχειρηματίες που οι εταιρίες τους βγάζουν πάνω από 20 εκατομμύρια τον χρόνο. 

Δεν στο λέω για να καυχηθώ, στο λέω για να σου δείξω ότι αυτό είναι μια σοβαρότατη επένδυση που αποδίδει και λειτουργεί. Έχε εμπιστοσύνη γιατί μπορώ να σε κάνω πετυχημένο επιχειρηματία…

ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

MONEY PSYCHOLOGY

One Time Plan

1 Δόση
370 Μία Φορά
 • 1. Lifetime Access 24/7 στο ακουστικό πρόγραμμα "Money Psychology" (Πρόσβαση για πάντα) Αξία: 500€
 • 2. Πρόσβαση για πάντα στο πρόγραμμα Successful Living (Lifetime Access και σε αυτό το πρόγραμμα) Αξία: 100€
 • 3. Μία συνεδρία Business Coaching (Το Business Coaching είναι μιάμιση ώρα) Αξία: 200€ (Ισχύει μόνο γι'αυτό το πλάνο και μόνο για τους πιο γρήγορους)
 • 4. Δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω τραπέζης
 • 5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημέρες (Μόνο για online αγορές)
 • Το συνολικό όφελος είναι 500€+100€+200€ = 800€
 • Δηλαδή κερδίζεις σήμερα 430€
Value

Payment Plan

3 Δόσεις
133 Τον Μήνα Για 3 Μήνες (Συνολικά βγαίνει 399€)
 • 1. Lifetime Access 24/7 στο ακουστικό πρόγραμμα "Money Psychology" (Πρόσβαση για πάντα) Αξία: 500€
 • 2. Πρόσβαση για πάντα στο πρόγραμμα Successful Living (Lifetime Access και σε αυτό το πρόγραμμα) Αξία: 100€
 • Το συνολικό όφελος είναι 500€+100€ = 600€
 • Δηλαδή κερδίζεις 200€
Popular
η ψυχολογία του χρήματος

Η προσφορά λήγει σε:

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά

η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για λίγες ημέρες

Το πρόγραμμα “Η Ψυχολογία του Χρήματος” είναι αυτό που χρειάζονται όλοι όσοι θέλουν να πετύχουν εξωπραγματικά πράγματα στον οικονομικό τομέα. Έχει βοηθήσει πολλούς Έλληνες να φτιάξουν την οικονομική τους ζωή και να θέσουν γερά θεμέλια για πλούτο. Η γνώση που προσφέρει το πρόγραμμα έχει τεράστια δύναμη! Πάτησε το κουμπί και επένδυσε στο πρόγραμμα ή στείλε στο Live Chat το μήνυμα σου.

terry hatziieremias

Copyright © 2020 | Terry Hatziieremias | All rights reserved​

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα