Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Πως να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο

Πως να σπάσεις τον κώδικα του διαδικτύου και επιτέλους να βγάλεις λεφτά από αυτό; Είνια πολλοί που έχουν προσπαθήσει και άλλοι τόσοι τα έχουν παρατήσει;

Σου έχει περάσει ποτέ η ιδέα από το μυαλό ότι μπορείς να βγάζεις λεφτά από το διαδίκτυο; Έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να δουλεύεις από το σπίτι σου, να επενδύεις στην εξέλιξη σου και παράλληλα να έχεις και μια δουλειά που να σου δίνει χρήματα με λίγη μόνο ώρα;

Αντίστοιχα έχεις ακούσει μήπως υπερβολικά πολλές φορές αυτές τις υποσχέσεις;

Γιατί εγώ τις έχω φάει με το κουτάλι και τώρα είμαι στη φάση που τρώω και το κουτάλι! Αν όλα αυτά σου ακούγονται οικεία και θέλεις να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει από πίσω τότε συνέχισε να διαβάζεις το σημερινό μου post..

Λοιπόν γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Λευτέρης Χατζηιερεμίας και αυτό είναι το Terry Daily! Για όσους δεν ξέρουν αποφάσισα φέτος να γράφω ένα άρθρο τη μέρα 5/7 και να σχολιάζω κάτι σχετικά με τη ζωή μου και τα χόμπι μου. Στο σημερινό θα μιλήσω λίγο για το Online Marketing Industry και για το ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να βγάλεις χρήματα στο διαδίκτυο..

Η Βιομηχανία του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ

Αρχικά θέλω να πω ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία είναι εδώ και 15 χρόνια. Πλέον μιλάμε για μια ολόκληρη βιομηχανία με δισεκατομμύρια δολάρια η οποία είναι αρκετά ώριμη και πραγματικά δίνει αποτελέσματα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι υπάρχουν και τσαρλατάνοι όπως άλλωστε και σε οποιαδήποτε βιομηχανία και αν εξετάσεις.

Το πρόβλημα που διακρίνω εγώ είναι ότι κάποιοι παίζουν μπάλα στο βραχυπρόθεσμο παιχνίδι. Θέλουν απλά να κάνουν την πώληση χωρίς να ενδιαφέρονται για τα άτομα που αγοράζουν. Τέτοια άτομα κάνουν μεγάλη ζημιά και στη βιομηχανία αλλά και στο δικό τους πορτοφόλι.

Γιατί με πολύ λιγότερη προσπάθεια θα μπορούσαν να χτίσουν δεσμό με τους υποψήφιους πελάτες τους και γιατί όχι, να τους έχουν πελάτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άρα το πρόβλημα είναι η νοοτροπία του πωλητή αντί για τη νοοτροπία του marketer.

Τώρα είμαι σίγουρος, κάποιος θα σκέφτεται..

Ποια είναι η διαφορά του πωλητή από του marketer

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Στο εξωτερικό σε μεγάλες εταιρίες το τμήμα μάρκετινγκ και το τμήμα πωλήσεων είναι δύο τελείως ξεχωριστά τμήματα. Το τμήμα του μάρκετινγκ έχει σκοπό να κάνεις τις σωστές ενέργειες, τη σωστή χρονική στιγμή για να φέρουν τον πιθανό πελάτη πιο κοντά στην παρουσίαση πώλησης.

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει τη δουλειά το τμήμα των πωλήσεων. Οι πωλήσεις έχουν άμεση πρόσβαση στον πελάτη. Είναι ένας με έναν στην ουσία, ενώ το μάρκετινγκ δεν έχει καμία άμεση επαφή με τον πελάτη.

“Δηλαδή το μάρκετινγκ είναι η έμμεση επαφή και οι πωλήσεις είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη.”

Στην ουσία αυτό που θέλω να σας περάσω είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχετε μακροπρόθεσμη διάρκεια αν πάτε μόνο για την πώληση.

Το θέμα μας όμως είναι το πως μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από το διαδίκτυο. Ωραία αυτό ακριβώς σου λέω. Αν βλέπεις ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά από το διαδίκτυο συμπληρώνοντας surveys ή μεταπουλώντας πράγματα από την Κίνα στην Αμερική μέσω του aliexpress, τότε έχει καλές πιθανότητες να είναι στο βραχυπρόθεσμο παιχνίδι.

Ποια είναι η μεγαλύτερη διακριτή διαφορά του βραχυπρόθεσμου με του μακροπρόθεσμου παιχνιδιού και πως μπορείς εσύ να είσαι στο σωστό μέρος της ιστορίας; Στην ουσία αυτή η ερώτηση είναι η τροποποίηση του πως να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο και παρακάτω θα σου πω ακριβώς το πως!

Πως να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο

  1. Η νοοτροπία είναι το 80% της επιτυχίας. Μη σκέφτεσαι τις πωλήσεις, αν το κάνεις σωστά θα έρθουν. Πρέπει να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για το branding σου. Πολύ σημαντικό σημείο αυτό εδώ.
  2. Κάνε ένα site με το όνομα σου ή με το όνομα του brand που θέλεις να προωθήσεις.
  3. Ξεκίνα να εμφανίζεσαι επώνυμα! Πάνε σε όλα τα social media και εμφανίσου με το όμορφο σου προσωπάκι!
  4. Δώσε, δώσε, δώσε! Πρέπει να μάθεις να δίνεις απλόχερα και δωρεάν! Έτσι χτίζεις ακόλουθους που θα είναι πάντα εκεί για σένα! Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ με όλη την προσπάθεια έτσι;
  5. Χτίσε την λίστα σου με τα email. Τα social media είναι σημαντικά όντως, αλλά επειδή συνεχώς αλλάζουν οι αλγόριθμοι δεν μπορείς ποτέ να τους εμπιστευτείς. Το παιχνίδι γίνεται με το email. Σε κάθε σου προσπάθεια μάρκετινγκ “πούλα” τους την ιδέα να μπουν στο email σου!

Θεωρώ πραγματικά ότι αν κάνεις όλα αυτά που είπα δε θα έχεις πρόβλημα. Οτιδήποτε άλλο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι χάσιμο χρόνου.

Επίλογος

Για μένα το κλειδί είναι η επιχειρηματικότητα και θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να χτίσει ένα business στο διαδίκτυο. Θεωρώ πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος στο ερώτημα του πως να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο.

Πρόσεξε όμως, δεν είμαι ποτέ πως θεωρώ ότι είναι εύκολο να γίνουν όλα αυτά. Για την ακρίβεια μπορεί κάποιος να μπερδευτεί πολύ εύκολα μέσα σε αυτόν τον κόσμο και να τα παρατήσει! Γίνεται πολύ συχνά αυτό..

Και στο τέλος της μέρας μην τρώτε πρόλογο ότι όντως μπορείτε να βγάλετε εύκολα χρήματα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και η διαδικασία αυτή οπωσδήποτε χρειάζεται χρόνο ειδικά αν δεν έχεις ιδέα από τον χώρο.

Παρόλα αυτά είναι κάτι τελείως εφικτό και αν κάποιος θέλει πολύ και έχει τη σωστή νοοτροπία μπορεί να πετύχει!

Αν θές μπορείς να διαβάσεις και άλλο άρθρο μου σχετικά με τα παθητικά εισοδήματα, το δικτυακό μάρκετινγκ και το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Αυτά για σήμερα! Αν έχεις κάποιο σχόλιο παρακαλώ από κάτω! Θα χαρώ να απαντήσω..

Τέλος αν δεν το έχεις κάνει ήδη θέλω να βάλεις από κάτω τα στοιχεία σου και να μπεις στη λίστα μου. Κάθε μέρα στις 7 το πρωί σου στέλνω το χθεσινό μου άρθρο, σου στέλνω νέα, ανακοινώσεις διαγωνισμούς…

Στην επιτυχία σου,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα