Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Λογοκρισία

Γεια χαρά Terry Hatziieremias εδώ, ελπίζω να είσαι καλά.

Πρέπει να βάλω κάποια πράγματα σε προοπτική για να καταλάβεις τι συμβαίνει.

  1. Το 2019 το YouTube πλήρωσε 170 εκατομμύρια γιατί καταπατούσε την ιδιωτικότητα των παιδιών (το μεγαλύτερο πρόστιμο στον πλανήτη έως τώρα)
  2. Έρχεται ο κορονοιός λίγο πριν το Πάσχα και οι ορθόδοξοι δεν δοξάζουν για πρώτη φορά το Πάσχα στην ιστορία τους
  3. Κόβουν 11 τρισεκατομμύρια δολάρια στην Αμερική για να μην πέσει το χρηματιστήριο και δεν ξέρω και εγώ πόσα στην ΕΕ
  4. Το τραπεζικό σύστημα αυτοματοποιείται τελείως και το μόνο που μένει είναι να τους διώξει όλους και να το κάνει χωρίς Cash
  5. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πεθάνει εντελώς ήδη, απλά θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να κρατηθούν εν ζωή το καλοκαίρι
  6. Από το 2018 έχει ψηφιστεί το άρθρο 13 (Όλοι οι ευρωβουλευτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη ψήφισαν να αλλάξει το ίντερνετ και να μην είναι άλλο πια ελεύθερο)

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

 

Σημαίνουν μεγάλες, τεράστιες αλλαγές στο οικονομικό σύστημα και στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Αυτήν τη στιγμή με τις κεντρικές τράπεζες να ελέγχουν το παιχνίδι, έχουμε δυστυχώς σοσιαλοκομμουνισμό.

Το μέλλον αυτού του συστήματος συνονθύλευμα, είναι η Κίνα με το social security system. Το ίδιο θέλουν και για Αμερική, το ίδιο και για Ευρώπη.

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το sss θα πρέπει να το ψάξεις λίγο. Ουσιαστικά χάνουμε πλήρως την ιδιωτικότητα μας, ειδικά με την εφαρμογή της τεχνολογίας 5 G. Φαινομενικά θα σου φανεί Οκ ως σύστημα, αλλά στην πράξη είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Ο λόγος που έδωσαν το πρόστιμο στο YT τώρα, δεν ήταν γιατί ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας. Ήταν γιατί μπορούν πλέον να κατεβάζουν όποιο βίντεο θέλουν αν δεν τους αρέσει.

Όπως ακριβώς έγινε με τον Alex Jones και το Infowars που τον έκαναν ban από όλα τα social media επειδή πήγαινε Viral, όπως έγινε με τον Brian Rose και τον David Icke που ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο Live στην ιστορία του YouTube, όπως έγινε με τον γιατρό Dr Rashid Buttar που είπε ότι ο Covid είναι μπαρούφα.

Και όλα αυτά γίνονται το 2020 που ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως το άρθρο 13. Σκέψου το 22 τι έχει να γίνει.

Είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς λογοκρισίας και μιας πρωτοφανούς ανήθικης επιβολής ενός νέου τραπεζικού συστήματος που σε συνεργασία με τα κράτη οι άνθρωποι θα είναι παντελώς ανύμποροι να κάνουν το οτιδήποτε χωρίς να ελέγχονται πρώτα.

Απαράδεκτο!

Στην επιτυχία σου,

Terry Hatziieremias

High Performance – Online Business Coach

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα