Λογοκρισία

Λογοκρισία

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Γεια χαρά Terry Hatziieremias εδώ, ελπίζω να είσαι καλά.

Πρέπει να βάλω κάποια πράγματα σε προοπτική για να καταλάβεις τι συμβαίνει.

  1. Το 2019 το YouTube πλήρωσε 170 εκατομμύρια γιατί καταπατούσε την ιδιωτικότητα των παιδιών (το μεγαλύτερο πρόστιμο στον πλανήτη έως τώρα)
  2. Έρχεται ο κορονοιός λίγο πριν το Πάσχα και οι ορθόδοξοι δεν δοξάζουν για πρώτη φορά το Πάσχα στην ιστορία τους
  3. Κόβουν 11 τρισεκατομμύρια δολάρια στην Αμερική για να μην πέσει το χρηματιστήριο και δεν ξέρω και εγώ πόσα στην ΕΕ
  4. Το τραπεζικό σύστημα αυτοματοποιείται τελείως και το μόνο που μένει είναι να τους διώξει όλους και να το κάνει χωρίς Cash
  5. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πεθάνει εντελώς ήδη, απλά θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να κρατηθούν εν ζωή το καλοκαίρι
  6. Από το 2018 έχει ψηφιστεί το άρθρο 13 (Όλοι οι ευρωβουλευτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη ψήφισαν να αλλάξει το ίντερνετ και να μην είναι άλλο πια ελεύθερο)

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

 

Σημαίνουν μεγάλες, τεράστιες αλλαγές στο οικονομικό σύστημα και στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Αυτήν τη στιγμή με τις κεντρικές τράπεζες να ελέγχουν το παιχνίδι, έχουμε δυστυχώς σοσιαλοκομμουνισμό.

Το μέλλον αυτού του συστήματος συνονθύλευμα, είναι η Κίνα με το social security system. Το ίδιο θέλουν και για Αμερική, το ίδιο και για Ευρώπη.

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το sss θα πρέπει να το ψάξεις λίγο. Ουσιαστικά χάνουμε πλήρως την ιδιωτικότητα μας, ειδικά με την εφαρμογή της τεχνολογίας 5 G. Φαινομενικά θα σου φανεί Οκ ως σύστημα, αλλά στην πράξη είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Ο λόγος που έδωσαν το πρόστιμο στο YT τώρα, δεν ήταν γιατί ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας. Ήταν γιατί μπορούν πλέον να κατεβάζουν όποιο βίντεο θέλουν αν δεν τους αρέσει.

Όπως ακριβώς έγινε με τον Alex Jones και το Infowars που τον έκαναν ban από όλα τα social media επειδή πήγαινε Viral, όπως έγινε με τον Brian Rose και τον David Icke που ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο Live στην ιστορία του YouTube, όπως έγινε με τον γιατρό Dr Rashid Buttar που είπε ότι ο Covid είναι μπαρούφα.

Και όλα αυτά γίνονται το 2020 που ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως το άρθρο 13. Σκέψου το 22 τι έχει να γίνει.

Είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς λογοκρισίας και μιας πρωτοφανούς ανήθικης επιβολής ενός νέου τραπεζικού συστήματος που σε συνεργασία με τα κράτη οι άνθρωποι θα είναι παντελώς ανύμποροι να κάνουν το οτιδήποτε χωρίς να ελέγχονται πρώτα.

Απαράδεκτο!

Στην επιτυχία σου,

Terry Hatziieremias

High Performance – Online Business Coach

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα