Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Πως να βγάλεις περισσότερα λεφτά

Για να βγάλεις περισσότερα λεφτά και γιατί όχι να γίνεις και πλούσιος πρέπει να συνειδητοποιήσεις ένα και μόνο πράγμα. Και σε αυτό το άρθρο θα μάθεις ακριβώς όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι όπως σκέφτονται οι εξαιρετικά πετυχημένοι άνθρωποι του κόσμου μας.

Να το διαβάσεις λοιπόν ολόκληρο γιατί στο τέλος του θα σου κάνω μια πρόταση για να πάρεις μέρος σε μια εκπαιδευτική σειρά με βίντεο που αξίζει πολλά χρήματα, αλλά μόνο για εσένα που διαβάζεις αυτό το άρθρο, θα είναι δωρεάν και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Είμαστε προγραμματισμένοι για φτώχεια

Δεν θα πρέπει να αποτελεί νέα για σένα το γεγονός ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε κανονικά και με τον νόμο νοητικά προγραμματισμένοι ώστε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα που δίνουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Το λυπηρό με αυτήν την υπόθεση είναι ότι αυτά που είμαστε προγραμματισμένοι να κάνουμε οδηγούν στην φτώχεια…

Όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό είναι η πάσα αλήθεια. Είμαστε πρόγραμματισμένοι για να ζούμε στην φτώχεια και στους περισσότερους από εμάς δεν δίνεται καν η δυνατότητα συναναστροφής με πλούσιους ανθρώπους.

Αν δεν έχουμε όμως κάποιο παράδειγμα στον κύκλο μας, πως θα γίνει εφικτό για τον δικό μας νου το ενδεχόμενο του να βγάζουμε απεριόριστα χρήματα χωρίς φοβερή προσπάθεια και με την προοπτική του παθητικού εισοδήματος;

Είναι απλό, ποτέ δεν θα το καταφέρουμε αυτό και βασικά ακόμα και μπροστά μας να συμβεί δεν θα είμαστε σε θέση να το πιστέψουμε. Θα πιστεύουμε ότι αυτός ο άνθρωπος που πετυχαίνει κάνει κάτι κρυφό, μυστικό, που δεν το λέει σε κανέναν.

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μας κάνουν φτωχούς

Μετέφρασα ένα βίντεο στην σελίδα μου στο Facebook το οποίο κατακερματίζει το εκπαιδευτικό σύστημα και υπάρχουν και υπότιτλοι σε περίπτωση που θέλεις να το τσεκάρεις. Βασικά είναι από τα πιο viral βίντεο του διαδικτύου αυτήν την στιγμή!

Η ξεφτίλα του εκπαιδευτικού συστήματος

PrinceEA: Η ξεφτίλα του εκπαιδευτικού συστήματος…Πάρε πρόσβαση στον διαγωνισμό μου στο https://terry.gr/giveawayΣτον διαγωνισμό αυτόν κερδίζουν όλοι και φυσικά και εσύ!!!Το δώρο του διαγωνισμού είναι η σειρά: Tα Μυστικά Του Χρήματος!

Geplaatst door Ψυχολογία – Επιτυχία – Προσωπική Ανάπτυξη op Woensdag 10 juli 2019

Εν ολίγης, αυτό που λέει ουσιαστικά είναι ότι τα σχολεία δεν έχουν σκοπό να σε μορφώσουν πολύπλευρα. Ο σκοπός που έχουν είναι να σου δείξουν μονάχα την βασική γνώση του πως να διαβάζεις. Τώρα αν εσύ δεν φτιάχτηκες για το συγκεκριμένο περιβάλλον και δεν νιώθεις άνετα εκεί μέσα, είσαι ακριβώς όπως ένα ψάρι στην στεριά.

Η απλή εκπαίδευση των σχολείων θα σου μάθει να ζεις. Η προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση θα σου μάθει να ζεις καλά…

Terry Hatziieremias

Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δεν ενδιαφέρονται για το αν εσύ είσαι ο καλύτερος ζωγράφος ή χορευτής ή γλύπτης της εποχής μας. Θα προσπαθήσουν να σε βάλουν στην “τάξη” η οποία αυτή τάξη είναι ο προθάλαμος της υπαλληλικότητας.

Για την ακρίβεια επί πολλά χρόνια τα σχολεία εκπαίδευαν και προγραμμάτιζαν τα μυαλά των ανθρώπων για να τους κάνουν να δουλεύουν υπάλληλοι σε εργοστάσια.

Terry Hatziieremias

Το σηματικό ερώτημα που μας ενδιαφέρει όμως παραμένει…

Πως θα βγάλεις περισσότερα λεφτά και θα γίνεις πλούσιος

Η δική μου απάντηση και ο δικός μου δρόμος είναι αυτός της γνώσης. Χρειάζεσαι γνώση. Αναμφίβολα αν θέλεις να πετύχεις κάτι εξωπραγματικό που δεν το έχει πετύχει κανένας από την οικογένεια σου, χρειάζεσαι αυτό που δεν έχει κανένας από την οικογένεια σου. Οικονομική επιμόρφωση.

Αν ενδιαφέρεσαι στο να δεις κάτι μοναδικό, πρωτοποριακό που θα σε καθηλώσει στον υπολογιστή σου ή στο κινητό σου και φυσικά θα σε βοηθήσει στο να βγάλεις περισσότερα λεφτά σε αυτήν την ζωή, τότε πρέπει να μπεις στην σειρά βίντεο που έχω φτιάξει που ονομάζεται “Τα Μυστικά του Χρήματος και Του Πλούτου Που Δεν Θέλουν Να Ξέρουμε”.

Ονομάζομαι Λευτέρης Χατζηιερεμίας, είμαι Coach ατόμων με υψηλές επιδόσεις και Online Business Coach και θα με έκανες πολύ χαρούμενο αν έμπαινες στην δωρεάν σειρά που έχω ετοιμάσει ακριβώς για εσένα.

Πάνω από 2000 Έλληνες έχουν παρακολουθήσει ήδη αυτήν την σειρά και παίρνουν αποτελέσματα λόγο της φοβερής πληροφορίας και προοπτικής που λαμβάνουν. Πίστεψε με δεν θες να χάσεις αυτήν την σειρά για κανέναν λόγο. Είναι δωρεάν και θα την προωθήσω όσο πιο πολύ γίνεται, γιατί είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τον κόσμο.

Πάρε λοιπόν μέρος εδώ.

Στην επιτυχία σου,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας (High Performance, Online Business Coach)

(Αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερη αλληλεπίδραση κάνε εγγραφή στο YouTube Κανάλι μου, και ακολούθησε με στο Instagram)

Πηγή: https://kalimeraellada.gr/pos-na-vgaleis-perissotera-lefta/

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα