Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Ποιος ήταν ο Νικολά Τέσλα

Ο Τέσλα ήταν τρελός. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να περάσουν στους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Ο Τέσλα ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό. Πως είναι δυνατόν να είναι ήταν κάποιος τρελός και να του χρωστάμε πάνω από 700 υπερβολικά χρήσιμες ευρεσιτεχνίες. Για την ακρίβεια ό,τι κομμάτι τεχνολογίας έχουμε αυτή τη στιγμή στον Πλανήτη το χρωστάμε στον Νικολά Τέσλα!

Ποιος ήταν ο Νικολά Τέσλα;

Ο Τέσλα είναι κυρίως γνωστός για τις επαναστατικές του συνεισφορές στους κλάδους του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα. Οι ανακαλύψεις και η θεωρητική εργασία του αποτέλεσαν τη βάση για την εφαρμογή του σημερινού συστήματος εναλλασσόμενου ρεύματος.

Εκτός από τη δουλειά του στον ηλεκτρομαγνητισμό και τα συστήματα ισχύος, ο Τέσλα λέγεται ότι έχει συνεισφορές και στη θεμελίωση της ρομποτικής, του τηλεχειρισμού, στην ανάπτυξη του ραντάρ και της επιστήμης υπολογιστών, όπως και στην επέκταση της βαλλιστικής, της πυρηνικής και θεωρητικής φυσικής.

Ο Τέσλα ισχυριζόταν, μέσα σε όλες τις άλλες θεωρίες του, ότι το 2035 η μόλυνση του νερού θα είναι πολύ χαμηλή, τα ποσοστά παραγωγής δημητριακών πολύ υψηλά, αναδάσωση όλων των καμένων και άνυδρων περιοχών και εκμετάλλευση των πηγών ενέργειας με τρόπο φιλικό για το περιβάλλον.

8 Πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον Νικολά Τέσλα

1. Ανακάλυψε το ραδιόφωνο

Το 1892 έως το 1903ο Τέσλα αγωνιζόταν να αποδείξει ότι η εκπομπή και λήψη ραδιοκυμάτων ήταν δική του εφεύρεση καθώς στηριζόταν σε 13 δικές του πατέντες και όχι του Ιταλού Μαρκόνι. Τελικά ο Τέσλα δικαιώθηκε το 1943, ενώ αναγνωρίστηκε ως ο εφευρέτης του ραδιοφώνου το 1955.

2. Ανακάλυψε τις Ακτίνες Χ

Δήλωσε ότι είχε καταγωγή από εξωγήινους πολιτισμούς, πράγμα που συνάδει με τη σημερινή θεωρία της πανσπερμίας του σύμπαντος. Το 1898 ισχυρίστηκε, δημιουργώντας και χρησιμοποιώντας μια συσκευή τηλεγεωδυναμικής, ότι ήταν υπεύθυνος για μικρό σεισμό που συνέβη στη Νέα Υόρκη. Σήμερα γνωρίζουμε πως η πρόκληση σεισμών με ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς (EMP ή ΗΜΠ) είναι όντως εφικτή.

3. Προσπάθησαν να τον βγάλουν τρελό

Το 1924 ο Τέσλα ισχυρίστηκε ότι είχε εφεύρει την περιβόητη «ακτίνα θανάτου», ένα υπερόπλο ικανό να καταστρέψει μεγάλες εκτάσεις δηλαδή έως και 10.000 αεροπλάνα σε απόσταση 200 μιλίων, ενώ επίσης ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν υπεύθυνο για την έκρηξη της Τουνγκούσκα, φυσικά οι δημοσιογράφοι και ο επιστημονικός κόσμος τον περιγέλασαν ενώ μέχρι σήμερα οι μελετητές εντάσσουν αυτή την εφεύρεση στο τομέα των ανεξήγητων φαινομένων και γεγονότων.

Η φήμη του Τέσλα στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλου εφευρέτη ή επιστήμονα στη λαϊκή συνείδηση, αλλά λόγω της εκκεντρικότητας του και των περίεργων και θεωρούμενων ως εξωφρενικών ισχυρισμών του για τις δυνατότητες της επιστημονικής και τεχνολογικής ανάπτυξης να βοηθήσουν την εκτόξευση του ανθρώπινου πολιτισμού σε άλλη κλίμακα, τελικά εξοστρακίστηκε σαν τρελός επιστήμονας.

4. Λέγεται πως ήταν Έλληνας

“Tesla” is a name of Slavic origin, and it means “From Thessaly, a region in Greece”. It’s a name commonly given to girls. Τεσλα είναι ένα όνομα Σλαβικής προελεύσεως και σημαίνει, από την Θεσσαλία. Αυτό το όνομα το βλέπουμε πιο συχνά σε κοπέλες.

Στο βιβλίο WIZARD του Marc J. Seifer που προτείνεται από την κοινότητα Τέσλα. Ο συγγραφέας Marc J. Seifer αναφέρει όπως βλέπετε (σελίδα 5), ότι το αρχικό όνομα της οικογένειας Τέσλα ήταν Draganic ή Δραγάνης που μετέπειτα έγινε Τέσλα. Και παρακάτω στο ίδιο βιβλίο ο φίλος δημοσιογράφος του Τέσλα Julian Hawthorne (σελίδα 225), αναφέρει: He was born in Herzogovina, of Greek stock, one of the oldest families there. Όπου μεταφράζετε, γεννήθηκε στην Ερζεγοβίνη, ελληνικής καταγωγής, μία από τις παλαιότερες οικογένειες εκεί.

5. Είχε φωτογραφική μνήμη

Ήταν σε θέση να θυμάται όλα τα βιβλία που διάβαζε. Και διάβαζε πολλά βιβλία! Είχα ακούσει συνέντευξη του Τέσλα που είχε πει ότι δεν χρησιμοποιούσε τον εγκέφαλο του για μνήμη. Είχε πει ότι είναι πολύ άχρηστος τρόπος να χρησιμοποιείς έτσι τον εγκέφαλο. Ο Τέσλα ήταν σε θέση να ανακαλέσει οτιδήποτε ήθελε, όποια στιγμή και αν το χρειαζόταν. Επίσης είχε την ικανότητα να φαντάζεται πολύ ζωντανά σε τρεις διαστάσεις.

Related Article: Θεωρία της πολλαπλής νομησύνης

6. Ανακάλυψε τα smartphones και το Ίντερνετ το 1901

Ο Τέσλα περιέγραψε στον συνεργάτη του και χρηματοδότη του J.P. Morgan, έναν νέο τρόπο άμεσης επικοινωνίας όπου θα μπορούσε να μαζέψει με κάποιον τρόπο μηνύματα από τον τηλέγραφο, να τα περάσει από μια διαδικασία το εργαστήριο του και να τα μετατρέψει σε νέα συχνότητα. Αυτή η νέα συχνότητα θα μπορούσε να μεταδωθεί σε ένα αντικείμενο που θα κρατούσε κάποιος στα χέρια του.

Σου φαίνεται οικείο; Ναι! Ακόμα και αυτό ήταν ανακάλυψη του Νικολά Τέσλα.

7. Γεννήθηκε ένα βράδυ που έριχνε πρωτοφανής κεραυνούς

Όταν γεννήθηκε ο Τέσλα 9 – 10 Ιουλίου του 1856 είχε φοβερή καταιγίδα. Σύμφωνα με την οικογενειακή τους ιστορία μία γυναίκα που ήταν παρούσα εκείνο το βράδυ είπε, αυτό το παιδί θα είναι ένα μαύρο παιδί. Παιδί που θα ζει στα σκοτάδια. Η μητέρα του της απάντησε και της είπε, “όχι, αυτό το παιδί είναι ένα φωτεινό παιδί.”

Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό; Έλληνας σημαίνει λίθος φωτός. Ο Δίας ήταν ο Θεός των κεραυνών. Ο Τέσλα γεννήθηκε ένα βράδυ με φοβερούς κεραυνούς. Σε συνέντευξη του που την απέρκυψαν για 100 χρόνια είπε ότι μπορεί να ακούσει τους κεραυνούν από χιλιόμετρα μακρυά και να ξεχωρίσει ποιος κεραυνός είναι. Είχε δημιουργήσει ένα σύστημα και είχε κατονομάσει τους κεραυνούς!

8. Είχε αποκωδικοποιήσει το παιχνίδι του μυαλού

O Τέσλα ήταν σε θέση να χειρίζεται την φυσιολογία του στο 100%. Μπορούσε να κατεβάσει την θερμοκρασία στο σώμα του και γίνει παγωμένος! Έχει πει ότι με μισή ώρα ύπνου ήταν εντάξει ακόμα και εκείνη τη μέρα δούλευε σε εργατική δουλειά. Ήλεγχε δηλαδή το λεμφικό του σύστημα.

Η αυτογνωσία που είχε αυτός ο άνθρωπος ξεπερνάει κάθε όριο. Λογικό που προσπάθησαν να κρύψουν την γνώση του.

Επίσης ο Τέσλα δήλωσε ότι είχε πρόσβαση στα Ακασικά αρχεία. Ότι οι ιδέες αυτές δεν ήταν δικές του. Αυτός μπορούσε απλά να έχει πρόσβαση στην εξυπνάδα του σύμπαντος σε αστρικό επίπεδο, δηλαδή στα ακασικά αρχεία.

BONUS 9. Ο Τέσλα ήταν Vegan!

Τι είναι τα Ακασικά Αρχεία

Οτιδήποτε υπάρχει στο σύμπαν αφήνει στο πέρασμα του ένα ενεργειακό αποτύπωμα. Και εφόσον τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια, τα πάντα αφήνουν αποτυπώματα. Ουσιαστικά έτσι εξηγείται και το ότι δεν υπάρχει θάνατος. Ο Θάνατος είναι απλά μια εναλλαγή της ενέργειας. Η ψυχή που είναι καθαρή ενέργεια, βγαίνει μέσα από τα δεσμά της ύλης.

Τώρα οι σκέψεις μας, που είναι και αυτές ενέργεια αφήνουν αντίστοιχα ένα ενεργειακό αποτύπωμα. Τα ακασικά αρχεία περιέχουν κάθε ενεργειακό αποτύπωμα κάθε ψυχής ή όντως που υπήρξε.

Η πρόσβαση στα ακασικά αρχεία γίνεται όταν ο εγκέφαλος εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύμματα χαμηλής συχνότητας. Όταν δηλαδή βρισκόμαστε σε φάση νιρβάνας και χαλάρωσης. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εκείνη την ώρα είναι απλά να δώσουμε μια συνειδητή κατεύθυνση με το νου μας για το τι θέλουμε να μάθουμε. Κατά τη διάρκεια του ύπνου θα πάρουμε την πληροφορία που ψάχνουμε.

Η λέξη Akash προέρχεται από τα Σανσκρητικά και σημαίνει Αργέγονη Ύλη. Τα Σανσκρητικά είναι Αρχαία Ινδική Φιλοσοφία που απ’ότι γνωρίζω, μπορεί και να λανθάνω, το 8000 προ Χριστού, ο Θεός Διόνυσος της Ελλάδος πήγε για να διδάξει εκεί την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία.

Επίλογος

Αυτά! Ελπίζω να σας άρεσε και ελπίζω να κάνετε κοινοποίηση αυτήν τη γνώση! Δε λέω ότι η πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία είναι εύκολη μιας και θα πρέπει ο άνθρωπος να είναι κοντά στον ανώτερο του εαυτό για να το πετύχει. Επίσης δεν λέω ότι ο Τέσλα ήταν Έλληνας αλλά να ξέρετε ότι το πιστεύω 100%.

Λέω πάλι πως θα ήθελα να κάνετε κοινοποίηση αυτό το άρθρο από το κουμπί που λέει Share. Αν έχεις κάτι να προθέσεις παρακαλώ στα σχόλια από κάτω. (Γενικά να ξέρεις ότι αν διαφωνείς σε κάτι δε με ενδιαφέρει και πολύ! Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει, οπότε είσαι ελεύθερος να διαφωνείς!)

Στην επιτυχία σου,

Λευτέρης (Terry) Χατζηιερεμίας

Δημιουργός του Online Course: Morning Energy

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πως λειτουργεί η ψυχολογία σου και η αυτοπεποίθηση σου έχω κάτι για σένα. Έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σε μορφή βίντεο που εξηγεί ακριβώς το πως λειτουργεί η ψυχολογία σου και τι να κάνεις για να την ελέγξεις και να την αυξήσεις! Πάρ’το δωρεάν στο www.morning.gr

Αν έχεις την όρεξη και θέλεις να συμπληρώσεις κάτι, παρακαλώ, στα σχόλια από κάτω!

Επίσης μη ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα στο Facebook, να μπεις στην κοινότητα στο Facebook Group και να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα