Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

O Nόμος της Έλξης στις Σχέσεις

Δεν είναι κρυφό ότι το 80% των επιπέδων της χαράς μας προέρχεται από τα άτομα του περιβάλλοντος μας. Μια καλή συμβουλή για σχέσεις που πρέπει να θυμάσαι είναι πως είμαστε ο μέσος όρος των 5 πιο κοντινών μας ατόμων. Εφόσον λοιπόν η χαρά μας αλλά και η προσωπικότητα μας επηρρεάζεται από τους ανθρώπους στο περιβάλλον μας, υπάρχει τρόπος να έλξουμε πιο ποιοτικά άτομα;

Προσωπικά αν με ρωτούσες γιατί κάνω ό,τι κάνω είναι για τον παραπάνω ακριβώς λόγο. Για να μπορέσω να έλξω τα σωστά άτομα και να τα εξυπηρετήσω 100%. Αν θέλεις να μάθεις πως μπορείς και εσύ να έλξεις τα σωστά άτομα στη ζωή σου, συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο.

O Nόμος της Έλξης στις Σχέσεις

1. Πρέπει να καταλάβεις ότι η κοινωνικότητα σου δεν είναι κάποιο παιχνίδι

Ζούμε στον κόσμο των social media και φυσικά αρέσει πολύ στον εγωισμό μας το παιχνίδι αυτό. Παρατηρούμε πόσους ακολούθους πήρε ο λογαριασμός μας στο Instagram, πόσα Likes έχει η σελίδα μας στο Facebook ή πόσα Likes πήρε η νέα φωτογραφία στο προφίλ μας. Πόσες εγγραφές έχει το κανάλι μας στο YouTube. Χανόμαστε στα νούμερα και θέλουμε συνεχώς περισσότερα.

Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι οι αριθμοί δεν είναι σημαντικοί ειδικά αν αυτό είναι η δουλειά σου. Αυτό που λέω όμως είναι ότι οι αριθμοί σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καθορίσουν την ύπαρξη σου. Όπως αντίστοιχα και τα χρήματα που βγάζεις δεν καθορίζουν την ύπαρξη σου. Γενικά με τα νούμερα τι συμβαίνει. Αν δεν είναι μεγάλα και όπως τα θες, δε σημαίνει ότι θα είναι έτσι και στο μέλλον. Μεγάλωσε τα, είναι στο χέρι σου.

Θα μου πεις τι σχέση έχουν όλα αυτά με το πως να έλξουμε τα σωστά άτομα στη ζωή μας; Θα σου απαντήσω με μία βασική αρχή της προσωπικής ανάπτυξης.

“Αν θες να αλλάξουν τα πράγματα για σένα, άλλαξε έσυ πρώτα.” – Jim Rohn

2. Δημιούργησε μια μαγνητική προσωπικότητα

Α! Αν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα για μένα πρέπει να αλλάξω εγώ πρώτα. Ενδιαφέρον! Πως όμως να αλλάξω; Παρακάτω θα σου πω και πως να αλλάξεις, από που να ξεκινήσεις και πως να έλξεις τα σωστά άτομα στο περιβάλλον σου. Για την ακρίβεια το δεύτερο θα συμβεί αυτόματα ως αποτέλεσμα του πρώτου.

Ας ξεκινήσουμε με κάτι βασικό. Αν θες να έλξεις τα σωστά άτομα στο περιβάλλον σου, μην προσπαθείς να βρεις τον εαυτό σου. Δε θα τον βρεις πουθενά. Αντ’αυτού δημιούργησε εσύ τον εαυτό σου φτιάχνοντας μια μαγνητική προσωπικότητα. Τι σημαίνει για σένα η φράση μαγνητική προσωπικότητα; Ποιο άτομο σου έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν ακούς την λέξη προσωπικότητα. Ποιο είναι το πρότυπο σου; Γράψε μου από κάτω στα σχόλια πως καταλαβαίνεις την έννοια της μαγνητικής προσωπικότητας!

Προσοχή: Δεν είναι το ίδιο για όλους και έτσι πρέπει να είναι.

Αν θες να χτίσεις μια τέτοια προσωπικότητα κάνε αυτήν την απλή άσκηση.

  1. Ρώτα τον εαυτό σου, πως μοιάζει μια μαγνητική προσωπικότητα
  2. Σκέψου τώρα το πως είσαι εσύ αυτήν την στιγμή και γράψε στο χαρτί όλες τις διαφορές σας
  3. Αναλογίσου ποια εντύπωση ακριβώς θες να περνάει, όταν κάποιος τρίτος αναφέρει σε κάποιον άλλον το όνομα σου.
  4. Φαντάσου σε πέντε χρόνια το πως ακριβώς θέλεις να είσαι! Που να μένεις, τι να φοράς, ποια άτομα να έχεις κοντά σου, πόσα χρήματα να βγάζεις, τι δουλειά να κάνεις.

Related Article: Πως να βάλεις σωστά στόχους

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που φαντάζεσαι μπορείς να τα έχεις, αν το πιστέψεις. Γιατί αν θα πιστέψεις σωστά θα πράξεις και αν θα πράξεις θα πάρεις αποτέλεσμα.

Αυτή η άσκηση είναι μια πολύ απλή, βασική, όμως απαραίτητη άσκηση για τον καθέ σοβαρό μελετητή της προσωπικής ανάπτυξης. Κανένας δεν ξεκινάει ως η μεγάλη προσωπικότητα. Δημιούργησε εσύ ο ίδιος το πως θες να φαίνεσαι και δεν μπορείς να το κάνεις για τον εαυτό σου ή δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια.

3. Αυθεντικότητα – Μη φοβάσαι να πεις την ιστορία σου

Η ιστορία σου μετράει. Οι δυσκολίες που πέρασες φτιάξαν αυτό που είσαι σήμερα. Μπορεί να έχεις λίγα παραπάνω κιλά όμως, όπως είπα πιο πάνω ότι οι αριθμοί δεν καθορίζουν την ύπαρξη σου. Μόνο εσύ καθορίζεις την ύπαρξη σου με αυτό που πιστεύεις για τον εαυτό σου.

“Ο άνθρωπος έχει απεριόριστη προοπτική εξέλιξης.” – Αμερικανικός Σύλλογος Ψυχολόγων

Μη φοβάσαι να πεις την ιστορία σου στις κρίσιμες στιγμές. Η ιστορία σου είναι σημαντική. Λέγοντας την ιστορία σου, είναι ο μόνος πιο αποδοτικός τρόπος να βρεις τα άτομα που θες. Εμένα με ενδιαφέρουν οι ιστορίες των ανθρώπων. Κρύβουν πολλά διδάγματα επιτυχίας. Περισσότερα απ’όσα κάποιος φαντάζεται! Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε είδους συνεδρία, ο θεραπευτής ρωτάει να μάθει την ιστορία και το παρελθόν του ασθενή.

“Αν θες να γνωρίσεις αληθινά άτομα, γίνε αληθινός!” – Terry Hatziieremias

Εάν θέλουμε να έλξουμε τα σωστά άτομα, χωρίς προσπάθεια, πρέπει να είμαστε αυθεντικοί. Όχι ψέματα, όχι πονηριές. Άτομα που λένε ψέματα έλκουν άτομα που λένε ψέματα. Άτομα αυθεντικά και φιλότιμα έλκουν άτομα με αυθεντικότητα και φιλότιμο. Τι θες να έξεις; Γίνε αυτό που θες να έξεις!

“Εάν στο μυαλό σου έχεις την πεποίθηση ότι το ψέμα είναι εργαλείο, τότε όλα τα παραπάνω που διάβασες δεν θα έχουν καμία εφαρμογή πάνω σου. Και γενικά δεν πρόκειται ποτέ να μπεις σε φάση προσωπικής ανάπτυξης, γιατί δεν είσαι άνθρωπος που πιστεύει. Κατ’επέκταση δεν πιστεύεις ούτε σε εσένα! – Terry Hatziieremias

4. Γενική συμπεριφορά

Οκ, αυτό είναι απλό. Πως είναι η γενική συμπεριφορά σου; Είσαι νευρικό άτομο με απότομες κινήσεις; Μην περιμένεις πολλά από αυτήν τη ζωή. Μιλάς άσχημα στους ανθρώπους και είσαι αρνητικός; Μην περιμένεις πολλά από αυτήν τη ζωή.

Η συμπεριφορά σου μετράει πάρα πολύ και έλκει την ποιότητα της ζωής σου γενικά. Πολλές φορές οι άνθρωποι που ψάχνουμε υπάρχουν ήδη στο περιβάλλον μας και μας παρακολουθούν. Αν η συμπεριφορά που έχουμε δεν είναι σωστή και αυθεντική, θα διώξει αυτά τα άτομα από κοντά μας και θα έλξει αντίστοιχης ποιότητας άτομα.

Τα πράγματα είναι απλά έτσι; Φέρε στο μυαλό σου έναν αρνητικό άνθρωπο. Έναν που κάθε μέρα μιλάει για τα λεφτά που δεν βγάζει, για την πολιτική και για τον καιρό. Όλα του φταίνε. Ό,τι και να γίνει θα έχει κάτι αρνητικό να πει γιατί απλά είναι αρνητικός. Ο εγκέφαλος του δε φτάνει στο να δει την θετική προοπτική των πραγμάτων. Και σε ρωτάω, θες να είσαι κοντά σε αυτό το άτομο;

Όχι φυσικά. Μόνο τρέλος θα πρέπει να είναι κάποιος για να αφήνει αρνητικές ενέργειες να έχουν επιρροή πάνω του! Ακόμα και αυτό το άτομο είναι κοντινό μέλος της οικογένειας του, εσύ θα πρέπει να τον αποφύγουμε.

5. Ειδική συμπεριφορά

Αφού μιλήσαμε για τη γενική συμπεριφορά που έχεις και τη στάση που κρατάς, τώρα θα πάμε και στην ειδική συμπεριφορά. Πως επιλέγεις να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο;

Επιλέγεις να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου και τι συμβαίνει σε εσένα και πόσο δύσκολη είναι η ζωή; Ή επιλέγεις να βγεις από το κουτάκι του εγωισμού σου και να ακούσεις τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να περνάει ο άλλος άνθρωπος απέναντι σου; Πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος και σημαντικότερος από τους άλλους; Θεωρείς ότι επειδή είσαι εσύ σημαντικός πρέπει οι άλλοι να κάτσουν και να σε ακούσουν;

Related Article: Πως να σταματήσεις να παραπονιέσαι (Video)

Μπορεί και εσύ να περνάς δύσκολα, οκ, αλλά ποτέ μην επιλέγεις να επικοινωνείς με αρνητισμό και εγωισμό. Ο εγωισμός είναι ο νούμερο ένα δολοφόνος των ανθρώπινων σχέσεων. Γενικά κανείς δε θέλει να κάτσει και να ακούσει, γιατί όλοι θέλουμε να μιλάμε. Η αλήθεια είναι πως όλοι πιστεύουμε ότι ο εαυτός μας είναι το πιο σημαντικό άτομο, και είναι! Δεν είναι ψέμα αυτό. Όμως, ποτέ δε θα πρέπει να παραβιάζουμε τους άλλους. Πρέπει να σεβόμαστε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουμε το καλό παράδειγμα, ακούγοντας και όχι μιλώντας.

Αν κάποιος θέλει τόσο πολύ να μιλήσει για τον εαυτό του και αυτά που του συμβαίνουν, υπάρχουν ειδικά άτομα που παίρνουν χρήματα για να κάτσουν να ακούσουν και να δώσουν κατευθύνσεις. Λέγονται ψυχολόγοι και αυτή είναι η δουλειά τους.

6. Πως ξοδεύεις τα χρήματα σου

Πόσο σημαντικό είναι αυτό; Το πως ξοδεύουμε τα χρήματα μας έχει τεράστια επίδραση στη ζωή μας. Αν θέλει κάποιος να βρει άτομα έξυπνα που ηγούνται και έχουν αυτοί τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν αφήνουν τη ζωή να συμβεί σε αυτούς, αλλά δημιουργούν αυτοί τις συνθήκες της ζωής τους, δεν είναι λογικό να πάει εκεί που συχνάζουν αυτά τα άτομα;

Related Article: Γιατί οι πετυχημένοι πετυχαίνουν και οι αποτυχημένοι αποτυγχάνουν

Που συχνάζουν αυτά τα άτομα; Εκεί που δεν συχνάζουν τα άλλα άτομα! Εκεί που πληρώνεις για να πάρεις πρόσβαση. Στα σεμινάρια, στα online courses, στα ακριβά ξενοδοχεία, στα mastermind groups. Εκεί συχνάζουν αυτά τα άτομα!

Το ενδιαφέρον είναι ότι γνωρίζουν πως για να βρίσκεσαι και εσύ στον ίδιο χώρο μαζί τους, ή είσαι ήδη στο επίπεδο τους, ή θέλεις να γίνεις στο επίπεδο τους. Αυτό και μόνο φτάνει για να τραβήξεις την προσοχή τους. Τα χρήματα πολλές φορές είναι απαγορευτικός παράγοντας στο να μην μπει κάποιος που δε θέλεις να μπει στο παιχνίδι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή. Αν πας σε σεμινάριο επιχειρηματικότητας των 5000Ε θα βρεις επιχειρηματίες εκατομμυριούχους και πόλυεκατομμυριούχους. Τα άτομα αυτά υπάρχουν, όπως υπάρχουν και τα δικά σου ιδανικά άτομα. Το θέμα είναι ότι δεν συχνάζουν εκέι που φαντάζεσαι και το πως εσύ ξοδεύεις τα χρήματα σου, σου δίνει ή όχι πρόσβαση σε τέτοια άτομα.

7. Μη δίνεις εύκολα πρόσβαση στον εαυτό σου

Αν θες να έλξεις τα σωστά άτομα κοντά σου, σταμάτα να δίνεις πρόσβαση στα λάθος άτομα. Αυτό θα το πετύχεις με σωστή διαχείριση του χρόνου σου και με τη σωστή γενική συμπεριφορά που κρατάς.

Ο Deepak Chopra μας λέει πολύ σωστά:

“Μην αγοράζεις πράγματα με λεφτά που δεν έχεις, για να αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι, που θα εντυπωσιάσει άτομα που δεν αρέσεις.” – Deepak Chopra

Μην κάνεις photoshop στη ζωή σου! Βγες από τον εγωισμό σου και δες την πραγματικότητα. Μπορείς να έλξεις τα σωστά άτομα μόνο αν γίνεις εσύ το σωστό άτομο. Το παραπάνω άρθρο μπορεί να σε βοηθήσει με τις σχέσεις σου. Αν σου άρεσε μοίρασε το σε κάποιον που πρέπει να το διαβάσει!

Στην επιτυχία σου,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

Δημιουργός του Online Course: Morning Energy

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πως λειτουργεί η ψυχολογία σου και η αυτοπεποίθηση σου έχω κάτι για σένα. Έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σε μορφή βίντεο που εξηγεί ακριβώς το πως λειτουργεί η ψυχολογία σου και τι να κάνεις για να την ελέγξεις! Πάρτο δωρεάν στο www.morning.gr

Αν έχεις την όρεξη και θέλεις να συμπληρώσεις κάτι, παρακαλώ, στα σχόλια από κάτω!

Επίσης μη ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα στο Facebook, να μπεις στην κοινότητα στο Facebook Group και να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα