Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Γιατί οι πετυχημένοι πετυχαίνουν

Γιατί οι πετυχημένοι πετυχαίνουν και οι αποτυχημένοι αποτυγχάνουν; Κάθε φορά που είναι να γράψω για την επιτυχία ή αποτυχία το σκέφτομαι διπλά! Και αυτό γιατί φοβάμαι τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Πως να του πεις του άλλου ότι ο τρόπος που σκέφτεται τον κάνει να είναι αποτυχημένος!

Επειδή όμως θέλω να είμαι εντελώς ανοιχτός με το κοινό μου, είπα ότι δεν θα αφήσω τέτοιες ιδέες να με κρατήσουν πίσω σε αυτά που θέλω να πω! Στο τέλος της μέρας ξέρω ότι κάποιοι θα με συμπαθήσουν και κάποιοι θα με μισήσουν και δεν είναι κακό αυτό!

Στο σημερινό άρθρο θα σου πω την νούμερο ένα μεγάλη ιδέα του γιατί κάποιοι πετυχαίνουν και γιατί κάποιοι μένουν αποτυχημένοι στη ζωή!

Γιατί οι πετυχημένοι πετυχαίνουν

Αυτό είναι εύκολο!

Οι πετυχημένοι πετυχαίνουν γιατί αναλαμβάνουν γρήγορα δράση σε μια καλή ιδέα! Δεν είναι αναβλητικοί και δεν φοβούνται. Έχουν μάθει το μυστικό των χρημάτων, ότι δηλαδή πρέπει να τα χειρίζεσαι σαν να παίζεις μονόπολη, και κατανοούν ακριβώς τι επιπτώσεις έχουν οι κινήσεις τους αλλά και τι επιπτώσεις έχει μια κίνηση που τελικά δεν θα την υλοποιήσουν.

Πως φτάνεις σε αυτό το επίπεδο;

Θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα εμπειρίας και εφαρμοσμένης πράξης. Οι πράξεις τους είναι επικεντρωμένες στους στόχους τους. Τα αποτελέσματα αν είναι αρνητκά τα συγκαταλέγουν στην κατηγορία των εμπειριών και όχι στην κατηγορία των λαθών.

Δεν ενδιαφέρονται για τα λάθη τους γιατί ξέρουν ότι και ένα λεπτό να χάσουν για να σκεφτούν ότι κάναν λάθος στο παρελθόν, με το ίδιο λεπτό θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο παραγωγικό για το μέλλον που θα έχει την πιθανότητα να φέρει τα διπλά αποτελέσματα από αυτό που χάσαν στο παρελθόν!

Αντίστοιχα αν τα αποτελέσματα τους είναι θετικά, πάλι δείχνουν λίγο ενδιαφέρον!

Ξέρουν ότι και εκεί υπάρχει παγιδούλα!

Η παγίδα του να φέρεσαι αλαζονικά με το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουν καλά από εμπειρία ότι το να φερθείς αλαζονικά είναι πάλι χαμένος χρόνος και δεν το κάνουν.

Αν και να πούμε την αλήθεια όλοι έχουμε πέσει σε αυτήν την παγίδα, δεν είναι κακό να τα λέμε και αυτά γιατί έτσι συνειδητοποιούμε τα λάθη μας και βρισκόμαστε στην τροχιά της προσωπικής ανάπτυξης!

Γιατί οι αποτυχημένοι αποτυγχάνουν

Οκ τώρα πάμε στα δύσκολα!

Γιατί οι αποτυχημένοι αποτυγχάνουν! Λοιπόν εδώ έχουμε κάτι ενδιαφέρον..

Ξέρετε καλά ότι δεν πιστεύω στην αποτυχία. Προσωπικά εγώ ο Λευτέρης θέλω να σας απελευθερώσω από τον μπελά αυτόν που κλέβει τα όνειρα των ανθρώπων.

Αποβάλλετε την έννοια της αποτυχίας από τους εγκεφάλους σας! – Terry Hatziieremias

Μόνο τότε θα ξεκινήσετε να πράττετε χωρίς φόβο. Να θυμάστε ότι όταν μπαίνει ο φόβος στο παιχνίδι του μυαλού τότε το λάθος είναι εγγυημένο!

Τώρα, γιατί οι αποτυχημένοι αποτυγχάνουν; Παρακάτω θα βρεις τους λόγους που έχω καταγράψει από αυτά που βλέπω όταν δουλεύω με άλλα άτομα στα προγράμματα μου.

1. Γιατί δε θέλουν να αλλάξουν

Όταν κάποιος κάνει κάτι σωστά πριν 30 χρόνια για κάποιον λόγο θεωρεί ότι η ίδια τακτική δουλεύει και στο τώρα. Θα σου πω κάτι απελευθερωτικό!

Αν δουλεύει η τακτική να την συνεχίσεις 100%. Θα ήταν χαζό να μην την συνεχίσεις.

Αν δεν δουλεύει η τακτική να την αλλάξεις 100% γιατί η σημασία της τρέλας είναι να προσπαθείς να κόψεις ένα δέντρο με το σφυρί.

Τα εργαλεία και τα συστήματα αλλάζουν και οι περισσότεροι δεν είναι up to date!

Ε χρειάζονται οι άνθρωπο ένα update πως να το κάνουμε. Είναι λυπηρό να χάνεται η ζωή κάτω από τα πόδια ενώ στον ίδιο χρόνο μπορούμε εύκολα να πετύχουμε τα όνειρα μας!

2. Γιατί το παίζουν θύματα

Αυτό είναι άστα να πάνε! Άντε να του πεις του άλλου να σταματήσει να κλέγεται γιατί κανείς δεν νοιάζεται..

Θα σε παρεξηγήσει κιόλας! Ωστόσο, αυτή είναι η αλήθεια.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα, και γι’αυτά που έχεις στο μυαλό σου, και γι’αυτά που πέρασες, και γι’αυτά που θα περάσεις, και για τα συναισθήματα σου, και για το τι θες να κάνεις!

Αν τα άτομα που το παίζουν θύμα κατανοούσαν αυτό το παραπάνω, θα συνειδητοποιούσαν ότι το θέατρο τους δεν πιάνει τόπο.

Και εφόσον δεν είναι χαζοί θα το σταματούσαν!

Βλέπεις τα θύματα δεν είναι χαζοί, είναι απλά πονηροί! Κουτό-πονηροί για την ακρίβεια!

Θα σου πω και ένα Tip σε περίπτωση που έχεις ένα τέτοιο άτομο στο περιβάλλον σου: Σταμάτα να τροφοδοτείς με ενέργεια το άτομο αυτό. Η προσοχή που του δίνεις έχει ενέργεια που αυτό το άτομο την ρουφάει από εσένα!

Κάνεις κακό και στον εαυτό σου αλλά και στο θύμα!

Ελπίζω ειλικρινά να εκτιμάς αυτά που σου λέω γιατί είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα..

Στο τέλος της μέρας οι πραγματικά πετυχημένοι άνθρωποι ξέρουν ότι αυτοί έχουν τον έλεγχο της ζωής. Δεν αφήνουν κανέναν εξωτερικό παράγοντα να μπει ανάμεσα σε αυτούν και στους στόχους τους.

Από την άλλη μεριά τα θύματα αφήνουν να μπουν τα πάντα μέσα τους. Δε λέω ανάμεσα σε αυτούς και τους στόχους τους γιατί δεν έχουν στόχους.

3. Δεν έχουν στόχους

Και με αυτή την ωραία πάσα πάμε στο νούμερο τρία! Οι αποτυχημένοι δεν έχουν στόχους.

Μπορεί να τους δεις να περιφέρονται μία η ώρα το βράδυ στο πάρκο της γειτονιάς με έναν σκύλο παρέα. Μια η ώρα πρέπει να είσαι στο κρεβατάκι σου και να ξεκουράζεσαι γιατί αύριο έχεις στόχους που θέλεις να πιάσεις για να αλλάξει η ζωή σου!

Θα σου πω κάτι! Στο παραπάνω παράδειγμα με το θύμα, αν το θύμα μας είχε στόχους πραγματικούς και όχι στόχους του να κοροιδεύει τον κόσμο, τον εαυτό του και την οικογένεια του, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ.

Δεν θα είχε χρόνο να χάσει για να παίζει θέατρο!

Δεν είχε χρόνο ούτε να σκεφτεί να πράξει έτσι γιατί θα είχε κάτι καλύτερο να κάνει! Αυτό είναι οι στόχοι.

Οι στόχοι είναι ο πλοηγός μας στον ωκεανό που λέγεται ζωή!

Επίλογος

Γίνε πετυχημένος! Σε θέλουμε πετυχημένο! Σε θέλουμε δυνατό! Όλοι μας, και εγώ και ο Θεός και η οικογένεια σου και ο εαυτός σου! Δεν έχεις κανέναν λόγο να μη γίνεις. Είναι στο χέρι σου.

Θέλω να κάνεις το σχόλιο σου από κάτω να μου πεις τι θέμα να καλύψω στο επόμενο άρθρο μου. Θέλω να κάνεις κοινοποίηση αυτό με κάποιον αποτυχημένο φίλο σου. ΧΑΧΑΧΑ

Θένω να μπεις στο Facebook Group: Project Personal Development

Και θέλω να μπεις στο www.morning.gr και να πάρεις την δωρεάν εκπαίδευση που έχω ετοιμάσει για σένα.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα