Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

3 σημαντικές συμβουλές για την ζωή

Σου έχει δώσει ποτέ συμβουλή κάποιο άτομο που έχεις σε εκτίμηση; Τι έκανες με αυτήν, την κράτησες, την εφάρμοσες ή την απέρριψες τελείως; Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσω 3 σημαντικές συμβουλές για τη ζωή που μου έδωσαν οι μέντορες μου.

Έχω μιλήσει σε άλλα μου άρθρα για το πόσο σημαντικές είναι οι συμβουλές και θεωρώ πως το άτομο που δίνει συμβουλές θα πρέπει έχει πλήρη συνείδηση του τι κάνει. Με μια καλή συμβουλή μπορείς να φτιάξεις τη ζωή ενός ανθρώπου, ή αν είσαι ασυνείδητος μπορείς και να την καταστρέψεις.

Πρέπει σιγά σιγά να μάθουμε να ακούμε πρώτα αυτά που έχουν να μας πουν και μετά να μοιράζουμε τα μαργαριτάρια μας.

Στο σημερινό μου άρθρο έχοντας πλήρη συνείδηση του τι κάνω και πως διαμορφώνεται και εξελίσσεται μια ανθρώπινη ζωή, θα σου δώσω 7 σημαντικές συμβουλές για τη ζωή. Αυτές οι συμβουλές για μένα είναι ουσιαστικά αξίες και κατευθυντήριες γραμμές, ελπίζω να γίνουν και για εσάς.

3 σημαντικές Συμβουλές για τη Ζωή

1. Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας

Οι περισσότεροι νομίζουν πως κυνηγάνε κάποιον άλλον στη ζωή ή νομίζουν ότι πρέπει να αποδείξουν κάτι σε κάποιον. Ένα πουλάκι όμως μου είπε ότι μια τέτοια ζωή είναι μάταιη. Το ίδιο έκανε και ο Steve Jobs με τους υπαλλήλους του και όλο το Silicon Valley τον έκραζε.

Δεν κυνηγάμε κανέναν και δε μας φταίει και κανένας γι αυτά που μας συμβαίνουν. Ο μόνος που μας φταίει είναι ο εαυτός μας και με αυτόν και μόνο πρέπει να τα βάζουμε.

2. Κανείς δε νοιάζεται για το τι νιώθουμε, ούτε καν η οικογένεια μας

Πολλά άτομα νομίζουν πως ο άλλος νοιάζεται γι’αυτούς. Νομίζουν πως επειδή είναι μέλος της ίδιας οικογένειας υπάρχει και ενδιαφέρον. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να θίξω τα ιδανικά της Ελληνικής οικογένειας και έχω απεριόριστο σεβασμό.

Όμως κάποιες φορές τα συναισθήματα μας μπαίνουν στο δρόμο μας και δε μας αφήνουν να δούμε την πραγματικότητα και αυτή είναι η αλήθεια.

“Τα συναισθήματα μας μπαίνουν στο δρόμο μας και δε μας αφήνουν να δούμε τη ζωή όπως αυτή είναι.” – Terry Hatziieremias

Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε πως επειδή κάποιος είναι μέρος της οικογένειας ενδιαφέρεται για εσάς.

3. Πρώτα δίνουμε και μετά παίρνουμε

Το πρώτα δίνω και μετά παίρνω πρέπει να μπει καλά μέσα στον εγκέφαλο μας. Να εντυπωθεί βαθιά και να γίνει αξία μας. Κανένας δε θα επιβραβεύσει έναν που μόνο ζητάει. Εκτός αν είναι το παιδί του και δε θεωρώ πως αυτό είναι σωστή διαπαιδαγώγιση εδώ που τα λέμε.

Ο κανόνας του πρώτα δίνουμε και μετά παίρνουμε έχει εφαρμογή και στο παραπάνω. Μπορείς να φανταστείς τη εφαρμογή αυτού του νόμου στο παραπάνω παράδειγμα;

Θα σε βοηθήσω.

Αν θέλουμε οι άλλοι να νοιάζονται για εμάς, θα πρέπει πρώτα εμείς να νοιαζόματε γι’αυτούς. Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία για την εφαρμογή αυτού του σημαντικού νόμου δεν έχεις παρά να τον εφαρμόσεις.

Εφάρμοσε το κάπου που θέλεις να πετύχεις αποτελέσματα και έλα να μας πεις στα σχόλια από κάτω τις εντυπώσεις σου!

Λοιπόν αυτό ήταν το σημερινό άρθρο του Terry Daily. Αν σας άρεσε παρακαλώ κάντο το μια κοινοποίηση στο Facebook!

Αν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις παρακαλώ στα σχόλια από κάτω! Επίσης αν έχεις κάτι να μου πεις μη διστάζεις, είμαι αρκετά προσιτός ως άνθρωπος, επικοινώνισε μαζί μου εδώ.

Τέλος αν δεν έχεις κάνει ακόμα εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube μπορείς να κάνεις εδώ.[et_bloom_inline optin_id=optin_1]

Θα τα πούμε στο επόμενο,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα