Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Σίγουρα σε προβληματίζει τι καριέρα πρέπει να ακολουθήσεις στην ζωή σου και είναι λογικό. Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που θα βρεις σε αυτήν την σελίδα θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις λίγο το χάος που επικρατεί μέσα σου.

Είσαι επιχειρηματίας ή θα πρέπει να πας πρώτα για υπάλληλος; Σου αρέσουν οι τέχνες και η αυτοαπασχόληση ή θα ήταν καλύτερα αν είχες την δική σου επιχείρηση; Έχεις επικοινωνιακές δεξιότητες ή είσαι λίγο πιο εσωστρεφής.

Σε ενδιαφέρουν τα χρήματα ή σε νοιάζει να έχεις λίγες ευθύνες και αρκετό χρόνο; Υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σε βοηθήσουν με αυτές τις ερωτήσεις. Επίσης υπάρχουν καριέρες στις οποίες θα διέπρεπες ενώ σε άλλες που δεν θα τα πήγαινες καλά.

Κάνοντας τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και προσωπικότητας, μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου αλλά και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις βάση των δυνατοτήτων σου. Αυτά τα τεστ βασίζονται σε ερωτήσεις ψυχολογίας βασικά και υπάρχει δομή στο πως φτιάχνονται.

Φυσικά πρέπει να απαντάς αλήθεια για να βγει το αντίστοιχο αποτέλεσμα και πάντα να περιμένεις ενδεχόμενο λάθους. Δεδομένου ότι οι καριέρες είναι πάρα πολλές, είναι ανέφτικτο να χωρέσουν όλα σε ένα τεστ. Οπωσδήποτε όμως τέτοιου είδους τεστ θα σε βοηθήσουν με κάποιες αποφάσεις σου.

Αυτό το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού θα σου δείξει αποτελέσματα βάση αυτών που απαντάς τώρα. Αν μπεις όμως σε διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης και βελτιωθείς σαν άτομο, το αποτέλεσμα από αυτο το τεστ δεν θα έχει εφαρμογή για το πως θα είσαι τότε.

Είναι δηλαδή για την δεδομένη χρονική στιγμή και δεν είναι σε καμία περίπτωση απόλυτη η διάγνωση.

Μην ξεχάσεις να κάνεις κοινοποίηση αυτήν την σελίδα 🙂

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα