Το Μυστικό (Video)

Το Μυστικό (Video)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Το Μυστικό το πέρασαν μέσα από τους αιώνες με κάθε τρόπο, και ήταν πολλοί εκείνοι που το ήθελαν, που προσπάθησαν να το κλέψουν ή ακόμα και το αγόρασαν με αντίτιμο τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό πλέον υπάρχει και σε ταινία βίντεο και μπορείς να το βρεις σε αυτήν την σελίδα.

Το Μυστικό είναι μια ταινία που πρέπει να δεις

Στα παλιά χρόνια ήταν προσβάσιμο μόνο σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Στους ελίτ της εποχής. Εφευρέτες, επιστήμονες, θεολόγους, επιχειρηματίες της εποχής, στοχαστές, καλλιτέχνες.

Ανάμεσα σε αυτούς που κατανόησαν τη θαυματουργή δύναμή του συγκαταλέγονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, ο Μπλέικ, ο Ναπολέον Χιλ. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο.

«Ταξιδεύοντας σε τούτες τις σελίδες και γνωρίζοντας το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να είστε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει» (Απόσπασμα από το βιβλίο Το Μυστικό, εκδόσεις Πεδίο)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα