Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Γιατί αξίζει να ακολουθήσεις τα όνειρα σου

Γιατί να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας; Να μια καλή ερώτηση!

Μου έχουν πει πολλές φορές, έλα μωρέ Λευτέρη, γιατί να ακολουθήσεις τα όνειρα σου, κάτσε εδώ στην Ελλαδίτσα και απόλαυσε τη ζωή. Είναι πολύ μικρή αυτή η ζωή και χρειάζεται καλοπέραση. Μια φορά ζεις!

Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει τέτοια πράγματα; Εσύ έχεις ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο από άτομα στον κύκλο σου;

Αν όχι, τότε είσαι πολύ τυχερός. Γιατί έχεις άτομα που θέλουν να κάνουν κάτι αξιόλογο με τη ζωή τους.

Όλες αυτές οι παραπάνω προτάσεις είναι πεποιθήσεις που είτε το πιστεύετε είτε όχι κάποιοι άνθρωποι πορεύονται μαζί τους. Και αυτοί οι τύποι ανθρώπουν που έχουν τέτοιες πεποιθήσεις είναι οι ίδιοι οι οποίοι κάθε φορά που δε μπορούν να κάνουν αυτό που θεωρούν “καλή ζωή”, φαντάζομαι τσίπουρα, μπουζούκια και ιστορίες τέτοιες, γκρινιάζουν.

Αυτός ο τύπος ανθρώπου θέλει πολύ προσοχή φίλοι μου, όμως στο σημερινό άρθρο του Terry Daily δε θα ασχοληθούμε με αυτούς.

Θα ασχοληθούμε με κάτι καλύτερο. Με τα όνειρα μας!

Γιατί αξίζει να ακολουθήσεις τα όνειρα σου

1. Αν δεν το κάνεις για τον εαυτό σου, σύντομα θα βρεθείς στη θέση του να το κάνεις για χάρη κάποιου άλλου

Οι άνθρωποι που δεν ακολουθούν τα όνειρα τους είναι καταδικασμένοι να φτιάχνουν τη ζωή κάποιου άλλου. Είτε μέσα στις σχέσεις που είναι πολύ συχνό φαινόμενο, είτε μέσα στα εργασιακά περιβάλλοντα.

Για την ακρίβεια όλοι όσοι δουλεύουν ως υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα βάζουν το λιθαράκι τους στο όνειρο κάποιου άλλου. Συγγνώμη που σας το λέω έτσι, αλλά είναι η αλήθεια!

Σέβομαι την προσπάθεια σας, έχω ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που δουλεύετε ως υπάλληλοι, έχω υπάρξει και εγώ και μπορώ να πω πως σιχαινόμουν τη ζωή μου. Ξέρετε την τοποθέτηση μου στο συγκεκριμένο θέμα με τις υπαλληλικές δουλειές.

Έβλεπα πριν από λίγες μέρες ένα online webinar με τον αγαπημένο μου μέντορα τον Brian Tracy και από δίπλα του είχε μια υπάλληλο του. Μιλούσαν για παραγωγικότητα και διαχείρηση χρόνου και όπως είναι φυσιολογικό προσπαθούσαν να πουλήσουν το προιόν τους δίνοντας πρώτα καλή πληροφορία.

Σε μια στιγμή λέει ο Brian Tracy αυτό που έγραψα παραπάνω. Τα άτομα που δεν ακολουθούν τα όνειρα τους σύντομα θα βρεθούν στη θέση να εξυπηρετούν το όνειρο κάποιου άλλου.

Η κάμερα εκείνη τη στιγμή έκανε zoom out και έδειξε τη φάτσα της κοπέλας από δίπλα. Έτυχε δηλαδή να πιάσει την αντίδραση της κοπέλας μόλις ειπώθηκε αυτό. Ε, έλιωσα στα γέλια ρε παιδιά με τη φάτσα της. Εγώ στη θέση της θα έφευγα τελείως. Δε θα άντεχα τέτοια προσβολή μπροστά στα μούτρα μου.

Και είμαι σίγουρος πως ο Brian Tracy δε θα μου κρατούσε κακία αν έφευγα..

2. Η ζωή είναι όντως μικρή

Αυτοί που δίνουν τέτοιες συμβουλές, πέρνα καλά γιατί η ζωή είναι μικρή κάτι ξέρουν δε λέω. Η ζωή είναι όντως μικρή γι’αυτό και πρέπει να περνάς καλά!

Ξέρεις όμως πως περνάς πραγματικά καλά;

Δουλεύοντας…

Δουλεύοντας πάνω στον εαυτό σου και πάνω στην δουλειά των ονείρων σου. Έτσι περνάς καλά κάθε στιγμή της ζωής.

Στην ουσία όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να σου πουν αυτό που σου είπα μόλις τώρα, απλά το λένε από το περιβάλλον της αντίληψης τους. Διότι μάλλον δε συνειδητοποίησαν ποτέ τι πάει να πει να δουλεύεις πάνω σε αυτό που επιλέγεις εσύ και με τα άτομα που επιλέγεις εσύ.

Μην παρεξηγείτε τους ανθρώπους όταν προσπαθούν να σας δώσουν συμβουλές. Απλά συνειδητοποιείστε πως τα λόγια που ακούτε είναι προιόντα του επιπέδου συνειδητότητας του συγκεκριμένου ατόμου.

Η ζωή είναι μικρή και πιστεύω πως αξίζει να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας.

3. Μια μετανιωμένη ζωή

Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται. Πολλές μητέρες, από την αγάπη τους προς τα μωρά τους., περνάν από πολύ νωρίς κιόλας την ιδέα πως τα παιδάκια είναι νούμερο ένα σε αυτό που κάνουν.

Παράδειγμα, έχετε δει τις audition του X-factor, του The Voice και όλων αυτών των realities;

Έχετε δει πως κάνουν κάποιες μητέρες όταν τα παιδιά τους, τα απορρίπτουν, επειδή έχουν κάνει μια από τις χειρότερες εμφανίσεις όλων των εποχών;

Δεν είναι για γέλια αυτό δηλαδή, ή εγώ γίνομαι κακούλης; Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι ενώ στην πραγματικότητα είναι τίποτα. Το να πιστεύεις κάτι τέτοιο δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην εξέλιξη.

Να είστε σίγουροι πως αυτοί που αξίζουν προχωρούν μπροστά στη ζωή. Αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουν. Το να λέμε όμως πως είμαστε οι καλύτεροι μας κάνει να μην μπορούμε να ακούσουμε τις εποικοδομητικές κριτικές των άλλων.

Γιατί σας το λέω αυτό;

Γιατί σκεφτείτε τον πόνο που έχουν κάποιοι που δεν καταφέρνουν να δείξουν αν αξίζουν ή όχι στο τέλος της ζωής τους. Κάποια άτομα που δεν ακολουθούν το όνειρο τους και πιστεύουν πως είναι σοπράνο, τι πόνο έχουν που δεν το κατάφεραν!

Εγώ δε θέλω να ζήσω μια ζωή μετανιωμένος όχι. Ευχαριστώ δε θα πάρω..

4. Είναι η δική σου ζωή

Δε ξέρω αν το ξέρεις, αλλά δε γεννήθηκες για να εξυπηρετείς κανέναν άλλον.

Ούτε τους γονείς σου, ούτε τους εργοδότες σου, ούτε τους καθηγητές σου, ούτε τα παιδιά σου, ούτε την οικογένεια σου γενικότερα, ούτε κανέναν.

Κανέναν άλλον εκτός από εσένα. Η ζωή αυτή σου ανήκει γιατί ήσουν τα κατάλληλο σπερματοζωάριο. Χαχα δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό που σου λέω αλλά είναι η αλήθεια. Εκατομμύρια άλλα σπερματοζωάρια νικήθηκαν από εσένα.

Είσαι ήδη νικητής και δεν το ξέρεις φίλε μου! Όλες μου οι ιδέες και όλη μου η φιλοσοφία συνοψίζεται σε αυτήν την απλή πρόταση.

Είμαστε ήδη νικητές αλλά δεν το γνωρίζουμε.

Και ξέρεις τι κάνει έναςνικητής; Ό,τι γουστάρει, αυτό κάνει. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ο νούμερο ένα νικητής.

Απλά μένει να μας το δείξει και σε εμάς τους υπολοίπους!

Γι’αυτό, κάνε μου τη χάρη και δείξτο μου! Δείξτο μας. Μην κρύβεσαι άλλο. Μην το έχεις μέσα σου και σε τρώει.

Παράτα όλες τις ηλιθιότητες με τις οποίες ασχολείσαι και πάρε τη ζωή σου, στα χέρια σου. Ακολούθησε το όνειρο σου και αν αποτύχεις θα ξέρεις πως έκανες αυτό που ήθελες εσύ!

Αυτό ήταν το σημερινό μου άρθρο του γιατί να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας. Ελπίζω πραγματικά να σου άρεσε!

Αν σου άρεσε σε παρακαλώ κάνε μια κοινοποίηση στο facebook γιατί βοηθάει και εμένα και τα άτομα που θα το διαβάσουν. Μη βάζεις εγωισμούς σε αυτό : )

Αν θέλεις κάτι ή να πεις την άποψη σου, μπορείς να το κάνεις στα σχόλια από κάτω.

Και γενικότερα αν σου αρέσει ο τρόπος που γράφω μπορείς να γραφτείς στη λίστα με τα εμαιλ μου συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω.

Θα τα πούμε στο επόμενο,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα