Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Πως να γίνεις διάσημος

Πολλοί θέλουν μια ήσυχη και ήρεμη ζωή. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που θέλουν περισσότερα. Θέλουν δόξα, χρήμα και μια μη συμβατική ζωή και στο σημερινό άρθρο θα σου πω ακριβώς πως να γίνεις διάσημος με ηθικό τρόπο. Αν θέλεις να μάθεις πως μπορείς να γίνεις διάσημος και να προβάλεις σωστά τον εαυτό σου, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω κάτι εδώ. Ονομάζομαι Λευτέρης (Terry) Χατζηιερεμίας είμαι High Performance και Personal Branding Coach και αυτό είναι το blog μου. Δηλαδή εδώ θα διαβάσεις καθαρά τις δικές μου απόψεις. Τι συμβαίνει  τώρα που είναι σημαντικό να διευθετηθεί.

Πολλοί από εσάς που θα διαβάσετε το άρθρο μου δε θέλετε να γίνετε διάσημοι. Θέλετε μια συμβατική ζωή και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό και σεβαστό. Όμως το άρθρο σήμερα δεν είναι για εσάς γι’αυτό καλύτερα να μην το διαβάσετε. Δε θέλω αρνητικά σχόλια, δε θέλω να χαλάσω καρδιές, ξέρετε ότι σας αγαπώ, όμως δε μπορώ συνεχώς να βγάζω περιεχόμενο που έχει εφαρμογή σε όλους. Πάμε να ξεκινήσουμε!

Η κατάσταση με τους διάσημους στην Ελλάδα

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσω πρώτα για την Ελλάδα και τους διάσημους γενικότερα, για το πως μπορείς να γίνεις διάσημος ηθικά και τέλος για το Survivor!

Ξεκινάω με την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Αν ανοίξεις τηλεόραση θα σιχαθείς τη ζωή σου. Βασικά να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω τηλεόραση και έχει πάνω από 7 χρόνια να ανοίξω να δω κάτι οπότε δεν πρέπει να μιλάω επί του θέματος, όμως που και που παίρνει το μάτι μου τηλεοράσεις και παρατηρώ ότι έχει τα ίδια και ίδια.

Τα media είναι απαράδεκτα και κάνουν πολύ ανήθικα τη δουλειά τους. Το καλό όμως είναι ότι πλέον τα έχουν καταλάβει και οι πέτρες. Ακόμα και η γιαγιά μου έχει σταματήσει να τους παρακολουθεί. Το επόμεβο βήμα φυσικά είναι να πετάξουμε την τηλεόραση αλλά εκεί λίγο δυσκολευόμαστε ακόμα.

Οπότε αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν διάσημοι. Γενικά η Ελλάδα έχει πολύ καιρό να παράξει έναν σοβαρό άνθρωπο. Ένα μυαλό! Να πεις αυτόν θα κάτσω και θα τον ακούσω γιατί με βοηθάει και ξέρει τι λέει. Αντίστοιχα όμως το ίδιο συμβαίνει και στην κατηγορία της διασκέδασης.  Δεν υπάρχει κάποιος άλλος ας πούμε σαν τον Λάκη Λαζόπουλο ή τους Ράδιο Αρβύλα. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν υπάρχει μια αντιπαραγωγικότητα και μια καθίζηση.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Αν είσαι άνθρωπος με φιλοδοξίες που να θέλει το κάτι παραπάνω, τότε να ξέρεις πως μπορείς να εκμεταλευτείς την κατάσταση. Αλλά για να το κάνεις αυτό και να κερδίσεις μακροπρόθεσμα πρέπει να ξέρεις. Και αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ιδιαίτερα εξεζητημένο.

Related Article: Πως να προβάλλεις σωστά τον εαυτό σου

Επίσης πρέπει να είμαι 100% διαφανής μαζί σου. Ακόμα και να έχεις τη γνώση του πως να γίνεις διάσημος αυτό από μόνο του δε μετράει και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα γίνεις διάσημος. Αν θα δούλευες μαζί μου, όπως λέω και στο βίντεο, θα σε έβαζα να μου πεις το γιατί σου.

Γιατί θες να γίνεις διάσημος;

Θεωρώ ότι από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις. Τα πάντα ξεκινούν από την αυτογνωσία έτσι; Αν μου πεις ότι το κάνεις για τα λεφτά τότε ξέρω σίγουρα ότι δε θα έχεις διάρκεια. Στο βίντεο εμβαθύνω περισσότερο αυτήν μου την ιδέα. Θα σου πω κάποιες συμβουλές γενικές και ειδικές που νομίζω ότι θα συμφωνήσεις:

  1. Mην κάνεις ποτέ τίποτα για τα λεφτά. Τα λεφτά είναι κάτι που σου έρχεται παράπλευρα λόγο της καλής σου δουλειάς.
  2. Μη δουλεύεις για λεφτά. Τότε θα γίνεις πραγματικά φτωχός και αυτό είναι κάτι που δε θέλω.
  3. Κανένας δε γίνεται διάσημος γιατί θέλει να γίνει διάσημος. Η διασημότητα και το χρήμα είναι υποπροιόν της καλής σου δουλειάς.

Για να σε βοηθήσω ακόμη περισσότερο θέλω να διαβάσεις το άρθρο μου περί ψυχικής ηρεμίας. Εκεί λέω ότι μας έχει περάσει υποσυνήδειτα ότι για να αποκτήσουμε ηρεμία πρέπει να ανέβουμε τη σκάλα της επιτυχίας.

Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσεις! Ότι βασικά αν θα γινόσουν διάσημος θα αποκτούσες περισσότερα προβλήματα. Γι’αυτό είναι σημαντικό να έχεις αυτογνωσία. Να ξέρεις ποιος είσαι και γιατί θέλεις αυτά που θέλεις. Είναι γιατί έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου ή γιατί προέρχεται συνειδητά από εσένα;

Αν τώρα προέρχετα όντως συνειδητά από εσένα αυτό είναι μια άλλη περίπτωση που πρέπει να εξετάσουμε. Το βίντεο που έφτιαξα και το ανέβασα και παραπάνω είναι ακριβώς για σένα και επίσης θέλω να σου πω ότι υπάρχει τρόπος να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Πως να γίνεις διάσημος με ηθικό τρόπο

Θέλω όμως να τονίσω την ηθική εδώ. Υπάρχουν ηθικοί και ανήθικοι τρόποι να γίνει κάποιος διάσημος. Θέλω να πιστεύω ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις ηθικούς τρόπους. Δε θα σου συγχωρούσα κάτι άλλο να είμαι και πιο ειλικρινής και αν θα δούλευες μαζί μου και μου έλεγες ότι θες να κάνεις κάτι που δε θεωρώ ηθικό, θα σε έδιωχνα και έδινα τα λεφτά σου πίσω. Είμαι πολύ κάθετος με τέτοια ζητήματα γιατί κάποιος μια μέρα μπορεί να παραδειγματιστεί από εσένα που διαβάζεις τώρα το άρθρο μου.

Οι τρόποι του να γίνεις διάσημος που θέλω να θυμάσαι είναι 4:

  1. Διασκέδαση
  2. Εκπαίδευση
  3. Έμπνευση
  4. Ντοπαμίνη

Δε θα αναλύσω εδώ κάτι μιας και το έκανα στο βίντεο μου και με το παραπάνω. Απλά αναφορικά σου λέω τους 4 τρόπους που μπορούν να σε κάνουν διάσημο. Μόνο να πω ότι με το νούμερο τέσσερα αναφέρομαι στη ντοπαμίνη που βγαίνει στους εγκεφάλους των ανθρώπων. Αν θες να μάθεις πως να το κάνεις αυτό δες το βίντεο μου. Επίσης να πω ότι ο νούμερο τέσσερα είναι ο πιο ανήθικος από τους υπόλοιπους τρόπους γι’αυτό παρακαλώ λάβε γνώση όμως έχε στο νου σου πάντα την ηθική.

Το Survivor στην Ελλάδα

Αυτό που θέλω να σχολιάσω εδώ είναι ότι τα παιδιά που πάνε εκεί από τη μία είναι έξυπνοι, από την άλλη είναι τυχοδιώκτες. Δεν είναι κακό φυσικά αυτό και θεωρώ ότι μπορείς να γίνεις εφήμερα διάσημος από αυτό. Το αν θα καταφέρεις να κρατήσεις το κοινό σου όμως, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Εμάς εδώ στο Personal Branding και High Performance, μας ενδιαφέρει η διάρκεια. Πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιο από τα παιδιά εκεί μέσα να διατηρήσει τη διασημότητα του. Για ένα και δύο χρόνια δε μου λέει κάτι προσωπικά.

Η πλάκα είναι ότι οι διάσημοι του Survivor κατά βάση είναι σε αυτήν την κατηγορία έτσι; Κάναν κάτι, πήγε viral, τους έμαθαν λίγο οι άνθρωποι και τώρα κανένας δεν ενδιαφέρεται γι’αυτούς. Γι’αυτό και πάνε σε τέτοια παιχνίδια άλλωστε. Όμως κατά βάση δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να δείξουν και να πουν και αυτό είναι το λυπηρό.

Επίλογος

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Στο βίντεο λέω πολλά παραπάνω απ’όσα έγραψα εδώ και να ξέρεις ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο. Γενικά έτσι κινούμαι. Το ένα μου περιεχόμενο θέλω να συμπληρώνει το άλλο και το άτομο που με ακολουθεί να παίρνει μια ολιστική προοπτική.

Στην επιτυχία σου,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας (High Performance – Personal Branding – Online Business Coach)

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα