Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Επαναπρογραμματισμός του νου – Οι 10 ιδέες (Μέρος 2/2)

Για να επαναπρογραμματίσεις τον νου και να έχεις νέο μυαλό που να ζει στην αφθονία, πρώτα πρέπει να γνωρίζεις πως δουλεύει ο νους και κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο εάν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες και προϋποθέσεις!

Επαναπρογραμματισμός Του Νου –  Οι 10 Ιδέες και αυτό είναι το δεύτερο μέρος. Για όσους δεν έχουν διαβάσει το προηγούμενο  άρθρο μπορούν να το κάνουν εδώ.

Οι 5 πρώτες μεγάλες ιδέες που έδωσα είναι οι:

  1. Γίνε ο Ηγέτης και όχι ο Ακόλουθος
  2. Ψάξε για Χαρά και Αγάπη
  3. Έχε Ευγνωμοσύνη
  4. Όχι πολλά λόγια, αλλά πολύ πράξη
  5. Αν θέλεις να το κάνεις τότε κάντο

Στο σημερινό μου άρθρο θα συνεχίσω με τις 5 επόμενες μεγάλες ιδέες που πρέπει να έχει κάποιος στο νου του κατά τη διάρκεια του επαναπρογραμματισμού.

Επαναπρογραμματισμός Του Νου – Οι 5 Επόμενες Ιδέες

Ζήσε στην Αφθονία και όχι στην Έλλειψη!

afthonia

Πόσες φορές έχει που αγόρασες κάτι από το supermarket χωρίς να το χρειάζεσαι απαραίτητα γιατί το είχε μια ειδική τιμή 10%;

Έχω δει σε συγκεκριμένο κατάστημα, να μην έχει καθόλου έκπτωση ένα προιόν και επειδή έχουν βάλει την τιμή του σε κόκκινη ταμπελίτσα, οι άνθρωποι να το αγοράζουν επειδή νομίζουν πως είναι κατεβασμένη τιμή.

Πως σας φαίνεται αυτό για marketing strategy; Εμένα μου ακούγεται πολύ αποδοτική πάντως.

Το θέμα όμως εδώ είναι άλλο. Πρέπει να βγει όπως και δήποτε από αυτόν τον τρόπο της σκέψης γιατί σε τρώει! Δε λέω να μην αγοράσεις αν βρεις κάτι ενδιαφέρον σε καλή τιμή, άλλο αυτό!

Βλέπω τα άτομα να βρίσκονται συνεχώς στην έλλειψη σε ένα περιβάλλον αφθονίας. Μπορείς να πας στη φύση και να κόψεις όσα φρούτα θέλεις εντελώς δωρεάν! Απλά δεν το κάνεις γιατί είναι χρονοβόρος διαδικασία έτσι; Μπορείς να βγεις εκεί έξω και να διαλέξεις όποιον άνθρωπο θέλεις αντίστοιχα.

Ουδείς αναντικατάστατος! Απλά τι γίνεται; Οι άνθρωποι κολλάμε και θέλουμε εγωιστικά κάτι συγκεκριμένο. Κάθε φορά που μπαίνει αυτός ο αρνητικός εγωισμός το αποτέλεσμα είναι να μείνουμε πίσω και να μην εξελιχτούμε!

Ο πλανήτης Γη είναι άφθονος και η εποχή που ζούμε τώρα είναι πραγματικά η πιο καλή περίοδος όλων των εποχών.

Άρα η έκτη ιδέα είναι να βγεις από την έλλειψη.

Αύξησε την Συχνότητα της Αποτυχίας Σου.

Θέλεις να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο πολύ;

Ωραία! Αν θες να το κάνεις γρήγορα που θα πρέπει να το θέλεις, τότε έχω κάτι για σένα.

Πρέπει να αποτύχεις δραματικά! Στην πραγματικότητα θέλω να εκμαιεύεις την αποτυχία. Είναι άσκηση η οποία δουλεύει. Με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος ξεπερνά τις αρνητικές του πεποιθήσεις και τους αυτοπεριορισμούς που μόνος του θέτει στον εαυτό του.

Πολλές φορές επειδή βλέπουμε κάτι που δεν έχουμε και το θέλουμε. Τείνουμε να το μυθοποιοόυμε. Όταν το μυθοποιούμε αντίστοιχα τείνουμε να το θαυμάζουμε και όταν το θαυμάζουμε δεν το πράττουμε!

Είμαστε απασχολημένοι με το να θαυμάζουμε! Γι’αυτό και σας είπα και στο προηγούμενο μου άρθρο, το πρώτο μέρος, να μην είστε οι ακόλουθοι αλλά οι ηγέτες.

Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείτε σε αυτό που είπα παραπάνω είναι πως δεν αποτυγχάνουμε και αυτό συμβαίνει γιατί δεν πράττουμε σε πρώτο επίπεδο. Κάποιος έξυπνος είπε πως:

“Άνθρωπος που δεν έχει αποτύχει πουθενά είναι γιατί δεν έχει δοκιμάσει τίποτα.”

Η ιδέα αυτή παραπάνω έχει έναν και μόνο στόχο. Να σας κάνει να πράξετε ξανά, χωρίς φόβους και πάθη. Όταν κάποιος αποτυγχάνει αρχίζει και απομυθοποιεί σιγά σιγά το φόβο του.

“Αυξάνοντας τη συχνότητα της αποτυχίας ο φόβος εξαλείφεται.” – Terry Hatziieremias

Ιδέα έβδομη, αύξησε τη συχνότητα αποτυχίας σου σε αυτό που θέλεις να πετύχεις,

Απέχεις ένα μόλις Εκατοστό από την Επιτυχία!

Θα σου πω μια ιστορία που έχω πει σε βίντεο μου στο YouTube. (Μπορείς να το δεις εδώ)

Ένας άνθρωπος στην Αμερική άκουγε συνεχώς για τα ορυχεία χρυσού και πως όλοι έβρισκαν χρυσό. Όλοι εκτός από τον ίδιο, άρα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του και να ψάξει για χρυσό.

Η έρευνα που είχε κάνει τον είχε βγάλει σε έναν ξερό τόπο. Το ιδανικό μέρος για να ψάξει ανενόχλητος και το έκανε. Μετά από λίγες μόλις μέρες, βρήκε!

Βρήκε χρυσό..

Βρήκε αυτό που έψαχνε και ονειρευόταν τόσο καιρό! Άρα έγινε το όνειρο του πραγματικότητα και για κακή του τύχη η μικρή φλέβα που είχει βρει είχε στερέψει. Ο άνθρωπος πούλησε τον εξοπλισμό του σε έναν παλιατζή της περιοχής και έφυγε πίσω για την πόλη.

Ο παλιατζής τον ρώτησε που έψαχνε και ο άνθρωπος του είπε ακριβώς το μέρος..

Ο παλιατζής πήγε και έψαξε χωρίς να το διπλοσκεφτεί και ξέρετε τι έγινε; Βρήκε την μεγαλύτερη φλέβα χρυσού στον κόσμο μόλις δύο μέτρα από εκεί που ο προηγούμενος σταμάτησε!!!

ΧΑΧΑΧΑ.. Φαντάζεστε τι έπαθε ο άλλος που του πούλησε τα μηχανήματα για ένα κομμάτι ψωμί; Φαντάζεστε πόσο μετανιωμένη ζωή είχε; Εγώ ούτε θέλω να το φανταστώ.

Επαναπρογραμαμτισμός του νου όγδοη ιδέα είναι να μην τα παρατάμε. ΠΟΤΕ!

By the way, τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο. Γράφω κάθε μέρα τέτοια άρθρα εδώ στο blog μου. Ανεβάζω ένα βίντεο την εβδομάδα στο κανάλι μου στο YouTube και 3-4 φορές τη μέρα περιεχόμενο στη σελίδα μου στο Facebook. Τα αποτελέσματα μου δεν έχουν καμία σχέση με τις προσδοκίες μου! Εντελώς καμία όμως..

Πιστεύεις θα το παρατήσω;; Δεν πάει έτσι παιδιά, η ζωή ποτέ δε τα φέρνει όπως τα έχουμε στο μυαλό μας. Το παιχνίδι εδώ και τώρα παίζεται και εγώ θέλω να είμαι μέρος του. Αν το παρατήσουμε όμως, σίγουρα είμαστε εκτός.

Πράττε λες και είναι η τελευταία σου ημέρα.

επαναπρογραμματισμός του νου

Αν ήξερες πως ήταν η τελευαία σου ημέρα στη ζωή, τι θα έκανες;

Πως θα έμοιαζε η μέρα σου από το πρωί ως το βράδυ; Τι θα επεδίωκες; Τι συναισθήματα θα ήθελες να νιώσεις και τι να μη νιώσεις;

Το μυαλό μας είναι προγραμματισμένο να θεωρεί πως θα ζήσουμε για πάντα. Αυτό όμως δεν είναι αληθές. Πρέπει να έχουμε κατά νου πως τίποτα δεν είναι εγγυημένο γιατί στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι. Τίποτα όμως και έχω να πω πως,

Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε αυτό τόσο πιο γρήγορα θα ανέβουμε επίπεδο συνείδησης.

Θέλω να γνωρίζετε πως έχει βρεθεί στην επιστήμη της φυσικής ότι ακόμη και οι παγκόσμιες σταθερές αλλάζουν! Υπερβολικά λίγο, αλλά αλλάζουν! Και μη ξεχνάμε πως μιλάμε για παγκόσμιες σταθερές. Δε θα ήταν φυσιολογικό να άλλαζαν πολύ γιατί θα μας επηρέαζε άμεσα.

Μην παίρνεις τίποτα δεδομένο. Υπάρχει παγίδα από πίσω αλήθεια! Άμα δε με πιστεύεις περίμενε λίγο καιρό και θα δείς.. (χαχα)

Άρα έννατη ιδέα, πράττε λες και είναι η τελευταία σου ημέρα.

Δέκατη ιδέα, την αφήνω για εσάς.

Στα σχόλια από κάτω γράψτε μου τη δέκατη μεγάλη ιδέα για το πως θα πρέπει να πράττει ένας άνθρωπος που θέλει να αλλάξει. Ο επαναπρογραμματισμός του νου μας γίνεται για να αλλάξουμε στο τέλος της ημέρας ώστε να έχουμε αποτελέσματα που θέλουμε αποφεύγοντας αυτά που δε θέλουμε!

Λοιπόν αυτό ήταν το σημερινό μου άρθρο, ελπίζω να σας άρεσε και να σας βοήθησε. Αν όντως σας άρεσε πατήστε το κουμπάκι του facebook που έχω βάλει αριστερά της σελίδας και κοινοποιείστε το στη σελίδα σας ώστε να το δουν περισσότερα άτομα.

Επίσης αν δεν το έχετε κάνει ήδη, γραφτείτε από κάτω στη λίστα με το email.

Τα λέμε στο επόμενο,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα