Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Πως να ξεπεράσεις την ερωτική απογοήτευση (Video)

Λίγο μοναξιά, λίγο ο πόνος στην καρδιά που έχουμε κάθε φορά όταν κάποιος μας απορρίπτει. Λίγο ο φόβος του τι θα κάνουμε μετά με τη ζωή μας, κάνουν την ερωτική απογοήτευση ένα μια πολύ επώδυνη διαδηκασία.

Παρόλαυτα στο άρθρο και στο βίντεο μου θα παρατηρήσεις ότι δεν αναφέρομαι καθόλου στις δυσκολίες που μπορεί να περνάς τώρα με τη ζωή σου.

Ο σκοπός μου με αυτό το περιεχόμενο δεν είναι να στο παίξω φίλος ή να σου πω ότι σε καταλαβάινω αλλά να σε κάνω να ξυπνήσεις και να έρθεις στο παρόν. Πραγματικά δε καταλαβαίνω τέτοιες συμπεριφορές και θα εξηγηθώ!

Πως να ξεπεράσεις την ερωτική απογοήτευση

Το πρόβλημα που βλέπω να έχουν οι άνθρωποι είναι η αγνωμοσύνη και η έλλειψη πίστης στον εαυτό τους. Παίρνουν πολύ δεδομένα κάποια πράγματα αλλά αν δεις με πανοραμική προοπτική τον πλανήτη Γη και βγεις έξω από το καβούκι σου και τον εγωισμό σου, ίσως και να συνειδητοποιήσεις ότι εδώ στην Ελλάδα είσαι πολύ πολύ καλά.

Σε άλλες χώρες αυτή τη στιγμή γίνεται πόλεμος. Τα παιδιά πεθαίνουν χωρίς να φταίνε. Βρίσκονται μέσα στο φόβο και τον τρόμο και εσύ κάθεσαι και κλέγεσαι γιατί σε παράτησε ή γιατί σε απάτησε;

“Όσο άσχημα και να νιώθεις, αν νιώθεις έτσι από ερωτική απογοήτευση,είναι γιατί είσαι άτομο χαμηλής πνευματικότητας.” – Terry Hatziieremias

Αν δεν σας το πω εγώ αυτό που κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα σας το πει ποτέ κανένας. Αλλά να ξέρετε ότι όλοι όσοι σας βλέπουν στεναχωρημένους από ερωτική απογοήτευση και έχουν μια μικρή ιδέα από πνευματικότητα, ξέρουν ότι είστε άτομα χαμηλής πνευματικότητας.

Από τη μία αν σκεφτείς ότι είσαι Έλληνας και Χριστιανός αυτό είναι πολύ άσχημο. Από την άλλη μεριά όμως όλοι οι άνθρωποι όταν ξεκινούν με τη ζωή τους έχουν άγνοια και το εκπαιδευτικό σύστημα δε θα σου πει ποτέ τι σημαίνει να είσαι Έλληνας και Χριστιανός και πόσο μεγάλη τιμή είναι κάτι τέτοιο.

“Η καλύτερη εκδίκηση είναι η επιτυχία” – Frank Sinatra

Ο σκοπός μου ως άτομο είναι να αλλάξετε και να μπείτε σε έναν σωστό δρόμο που δε θα σας φέρει πάλι σε μια τόσο θλιβερή κατάσταση γιατί ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν το αξίζετε. Αυτό που θέλω λοιπόν να έχετε στο νου σας, είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε τόσο πολύ την αξία σας που αυτός ο άλλος ή αυτή η άλλη, να ντρέπεται από το πόσο μπροστά έχετε πάει στη ζωή.

Τι συμβαίνει όταν κάποιος έχει ερωτική απογοήτευση στη ψυχολογία του

Στο προηγούμενο μου άρθρο σου είπα τι συμβαίνει στη ψυχολογία σου όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο που αγαπάς και είναι ένα από τα καλύτερα άρθρα και βίντεο μου.

Αν βρίσκεσαι λοιπόν σε αυτή τη φάση και τη βιώνεις έντονα, θα παρατηρήσεις ότι αναπολείς το παρελθόν με αυτόν τον άνθρωπο και τον/την σκέφτεσαι πάρα πολύ. Αυτό το κάνεις γιατί σε διακατέχει ένα τρομερό αίσθημα φόβου για το μέλλον σου.

Επειδή φοβάσαι για το μέλλον και βασικά υποσυνείδητα θεωρείς ότι δεν έχεις μέλλον μετά από αυτό, βιώνεις έντονα το παρόν σκεπτόμενος το παρελθόν.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν καταφέρνεις κάτι ουσιαστικό με το να σκέφτεσαι το παρελθόν γιατί ενδυναμώνεις τους ίδιους νευρώνες.

Tip: Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φύγεις οπωσδήποτε από το μέρος που είσαι και να βγεις να περπατήσεις με έναν φίλο σου.

Επίλογος

Η ζωή συνεχίζεται και μετά από όλο αυτό θα βγεις 100 φορές πιο δυνατός. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Πρέπει να πονέσεις για να μη ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Στο βίντεο μου εξηγώ περισσότερο γιατί είναι λάθος μια τέτοια κατάσταση οπότε δες το ή άκουσε το podcast μου.

Στην επιτυχία σου,
Λευτέρης Χατζηιερεμίας

Έχω φτιάξει μια σειρά που θα σε βοηθήσει με την αυτοπεποίθηση σου. Τη δίνω δωρεάν (κοστίζει 200Ε) στο www.morning.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο αυτό που περιέχει και δωρεάν βίντεο αλλά και επιπλέον Podcast παρακαλώ κάνε το share πατώντας το αντίστοιχο κουμπί που βρίσκεται πάνω ή κάτω σε αυτήν τη σελίδα. Επίσης μπορείς πάντα να μου αφήνεις τα σχόλια σου από κάτω!

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα