Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Πως να σταματήσεις να κλαίγεσαι

Ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου στο ότι αυτοί που κλαίγονται και παραπονιούνται, βρίσκονται εκτός διαδικασίας προσωπικής ανάπτυξης.

Ελπίζω επίσης να συμφωνείτε μαζί μου στο ότι αυτοί που παραπονιούνται συνήθως είναι άτομα που δεν έχουν κάποια χρησιμότητα γενικότερα στην κοινωνία μας.

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσω λίγο για όλους αυτούς που παραπονιούνται καθώς και τι συμβαίνει εγκεφαλικά κάθε φορά που ένας άνθρωπος κάνει κάτι τέτοιο.

Αν θέλεις να μάθεις τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλο σου κάθε φορά που παραπονιέσαι συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο.

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι ο Λευτέρης Χατζηιερεμίας και διαβάζεις το blog μου το Terry Daily. Εδώ είναι ο δικός μου χώρος έκφρασης μέσα στο διαδίκτυο! Εδώ είναι που λέω τι πραγματικά σκέφτομαι και πιστεύω σε κατηγορίες όπως, Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη, Μάρκετινγκ, Ηγεσία και άλλα τέτοια όμορφα.

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσω για τι συμβαίνει κάθε φορά που κλαιγόμαστε και πως αυτό μας επηρεάζει.

Αυτοί Που Παραπονιούνται

“Δε θα πρέπει να μένει άλλο κρυφό το γεγονός πως τα άτομα που παραπονιούνται συχνά είναι αρνητικά προγραμματισμένα.” – Terry Hatziieremias

Αυτό βέβαια δε συμβαίνει και σε εσάς. Θεωρώ πως οι αναγνώστες μου είναι άτομα που έχουν υψηλό επίπεδο ωριμότητας και αναγνωρίζουν το ότι όταν μιλάνε αρνητικά για κάποιον ή για κάτι, αυτό προγραμματίζει τον εγκέφαλο τους.

Ξέρω όμως πως ένα μικρό κομμάτι ατόμων που διαβάζουν είναι αρνητικά προγραμματισμένοι. Το άρθρο και το βίντεο είναι για να βοηθήσει αυτή το μερίδιο ατόμων ώστε να μπουν ομαλά στην προσωπική ανάπτυξη.

Δεν θα πω ψέματα..

Είναι πολύ άσχημο να είσαι αρνητικά προγραμματισμένος. Πιστεύω πως ο άνθρωπος έχει απίθανες δυνατότητες. Το να χαραμίζει όλη αυτήν την ενέργεια για κάτι αρνητικό, είναι η χειρότερη κατάσταση που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος.

“Το να χαραμίζουμε την ενέργεια μας για κάτι αρνητικό, είναι η χειρότερη κατάσταση που μπορούμε να βρεθούμε ως άνθρωποι.” – Terry Hatziieremias

Αν είστε αρνητικά προγραμματισμένοι και πιάνετε τον εαυτό σας να μιλά αρνητικά για άλλους τότε διαβάστε τα άρθρα μου περί επαναπρογραμματισμού του νου μέρος πρώτο και δεύτερο.

Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως κάτι. Τι καταφέρνεις αλήθεια με το να μιλάς αρνητικά για άλλους αν είσαι εσύ αυτός; Νομίζεις υποσυνείδητα πως έτσι ανεβαίνεις στα μάτια αυτού που τα λες; Ότι εσύ είσαι ο έξυπνος που μπορεί και διακρίνει και ο άλλος που σε ακούει όχι;

Για να πούμε και την αλήθεια, για να μπεις σε τέτοια διαδικασία ώστε να βρίζεις πισώπλατα κάποιον άλλον ώστε να ανέβεις στα μάτια αυτού που συνομιλείς. Είναι ξεκάθαρο πως το κάνεις γιατί αυτός που συνομιλείς έχει μεγαλύτερη δύναμη από εσένα.

Δεν είναι άρα εύλογο αυτός με τη μεγαλύτερη δύναμη από εσένα να είναι και πιο μπροστά νοητικά από εσένα φίλε μου;; Το μόνο που κάνεις είναι να δείξεις πόσο φελός είσαι εσύ.

Νομίζεις πως από αυτά θα σε χαρακτηρίσει κάποιος έξυπνο δηλαδή ε; Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.

“Έχει διαφορά να είσαι έξυπνος και να σε αναγνωρίζουν απ’το να είσαι κουτοπόνηρος και να σε καταλαβαίνουν.” – Terry Hatziieremias

(Αυτό το γνωμικό βγήκε από μια συζήτηση που είχα με τον παππού μου Θεόδωρο και το αφιερώνω σε αυτόν.)

Επίλογος

Πρέπει να μη μιλάμε αρνητικά για άλλους και να κοιτάμε τη δουλειά μας. Η καμήλα ξέρετε δε μπορεί να δει την καμπούρα της και χλευάζει την καμπούρα άλλων. Οι άνθρωποι όμως δεν είναι καμήλες. Είναι κάτι πολύ παραπάνω από καμήλες και το να μπαίνουν σε τόσο χαμηλά επίπεδα δεν τους ταιριάζει.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την προσωπική ανάπτυξη τότε ξεκινήστε από αυτό το απλό.

Μην κατηγορείτε άλλους και κοιτάξτε τη δουλειά σας και το τι κάνετε εσείς.

Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Ελπίζω να σε βοήθησε αυτό το άρθρο που διάβασες και τα insights του. Αν εκτιμάς έστω και 10% την προσπάθεια μου και τη διαύγεια της σκέψης μου, ώστε να σε βγάλω από αυτόν τον τρόπο σκέψης “πλήρωσε” με μια κοινοποίηση.

Εάν δεν είσαι εσύ ο άνθρωπος που σκιαγραφεί το άρθρο, τότε πάλι κοινοποίησε το! Γιατί ξέρω πως σίγουρα υπάρχει κάποιος που πρέπει να διαβάσει τα μηνύματα μου. Στο τέλος της μέρας αν το διαβάσει κάποιος που σε ενοχλεί, ίσως να παραδειγματιστεί και να σταματήσει μια μέρα να το κάνει!

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube. Στη σελίδα μου στο Facebook. Και οτιδήποτε θέλεις στείλε μου στο λογαριασμό μου στο Twitter. Διαφορετικά αν θέλεις να προσθέσεις και εσύ κάτι, τότε κάνε το σχόλιο σου από κάτω.

Τέλος αν σε ενδιαφέρουν αυτά που γράφω και σε ενδιαφέρει γενικότερα η προσωπική ανάπτυξη, δεν έχεις παρά να γραφτείς στη λίστα με τα emails μου συμπληρώνοντας τη φόρμα από κάτω!

Τα λέμε στο επόμενο,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα