Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Πως να βρούμε της ψυχική ηρεμία και την αταραξία

Η απόλυτη ισορροπία της ζωής, η ψυχική ηρεμία και η αταραξία. Μήπως είναι το μεγάλο μυστικό της χαρούμενης ζωής; Πως να βρούμε τη ψυχική μας ηρεμία και να αποκτήσουμε μια σταθερά καλή ψυχολογία;

Η ψυχική ηρεμία είναι η φιλοσοφική λίθος που όλοι μας αναζητούμε.


Terry Hatziieremias

Κάτι τόσο απλό, αλλά στον κόσμο που έχουμε δημιουργήσει, φαντάζει πελώριο βουνό που πρέπει να το σκαρφαλώσουμε με γυμνά χέρια. Μήπως και στην κορφή του, φανούμε τυχεροί και βρούμε αυτό που ψάχνουμε..

Την ψυχική μας ηρεμία..

Γεια σου φίλε μου, είμαι ο Λευτέρης Χατζηιρεμίας High Performance Coach και διαβάζεις το blog μου, το Terry Daily. Εδώ γράφω άρθρα σχετικά με αυτό που λέμε ζωή υπό την προοπτική πάντα της προσωπκής εξέλιξης. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για τις ιδέες που έχω περί ψυχικής ηρεμίας και καλής ζωής..

Μας έχει περάσει υποσυνείδητα η ιδέα, πως για να βρούμε την απόλυτη ισορροπία πρέπει να ανέβουμε τη σκάλα της επιτυχίας.


Terry Hatziieremias

Δε λέω, εμένα προσωπικά μου αρέσει η αυτή η ιδέα και θα το παίξω το παιχνιδάκι αυτό, αλλά εν γνώση μου. Γιατί ξέρω πολύ καλά πως είναι ένα παραμυθάκι και κακά τα ψέματα, εκεί που έχει φτάσει πλέον η τεχνολογία αν δεν είσαι μέρος της, τότε κανένας δε θα γνωρίζει για την ύπαρξη σου. Συνεπάγεται άρα πως το μήνυμα σου δε θα μεταδοθεί, όσο θετική πρόθεση και αν έχεις.

Κάποιος έξυπνος άνθρωπος είπε ότι αν οι αρχαίοι Έλληνες ζούσαν σήμερα, θα είχαν όλοι κανάλι στο YouTube και σελίδα στο Facebook. Ο κόσμος αυτός έχει γίνει πολύ περίεργος και δυσκολεύει πολύ τον άνθρωπο, παρόλο που φαίνεται να τον βοηθά!

Ο άνθρωπος δε μπορεί να αποκτήσει ψυχική ηρεμία με όλο αυτό που λαμβάνει χώρα μπροστά του.

Πως να βρούμε τη ψυχική μας ηρεμία

Στην ουσία αυτό που θα δεις παρακάτω είναι το πως να μη βρεις ψυχική ηρεμία! Κάθε μέρα βγαίνοντας από το σπίτι σου, έρχεσαι αντιμέτωπος με 100 αυτοκίνητα που θέλουν να σε χτυπήσουν. Με 190 ηλίθιους που θέλουν το χρόνο σου και με 1997 notifications από το facebook και τα υπόλοιπα social media που απαιτούν την προσοχή σου.

Πως περιμένεις να βρεις ψυχική ηρεμία μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Δεν είναι εύλογο το ερώτημα αυτό;

Όλοι οι άνθρωποι υποσυνείδητα πράττουμε με σκοπό να φτάσουμε αυτό που θεωρούμε “ιδανική ισορροπία” για τον εαυτό μας.


Τerry Hatziieremias

Ξαναδιάβασε την παραπάνω δήλωση. Ποια είναι η λέξη κλειδί; Είναι η λέξη υποσυνείδητα; Μήπως είναι η φράση ιδανική ισορροπία;

Όχι! Η λέξη κλειδί είναι το “θεωρούμε”.

Ποιος είπε όμως ότι αυτά που θεωρούμε είναι και τα σωστά; Δεν είναι καθόλου τα σωστά και για την ακρίβεια αν θέλεις να ξεκινήσεις ορθά και ομαλά τη διαδικασία της Προσωπικής σου Ανάπτυξης πρέπει οπωσδήποτε να αμφισβητήσεις τις πεποιθήσεις σου ακόμα και στο τι τρως! Ειδικά αν έχεις παραπάνω κιλά!

Related Article: Πως να χάσεις κιλά, ο απόλυτος οδηγός!

Οι πεποιθήσεις μας είναι κλειδί

Αν για παράδειγμα θέλουμε να μάθουμε το πως να βρούμε ψυχική ηρεμία και πιστεύουμε πως για να το πετύχουμε πρέπει να γίνουμε οι νούμερο ένα του κλάδου μας, τότε πραγματικά λανθάνουμε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να το βρούμε εκεί, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σε αυτό το μέρος! Αν όμως είσαι περίεργος και θέλεις να μάθεις τι έχει εκεί, η απάντηση που έχω για εσένα είναι η λέξη προβλήματα. Μεγάλα προβλήματα που απαιτούν λύση και πιο συγκερκιμένα τη δική σου λύση.

Πρόσεξε όμως εδώ, δε λέω να μην προσπαθήσεις. Δε γίνεται να σου πω κάτι τέτοιο εφόσον εγώ ο ίδιος έχω στόχο να φτάσω εκεί έτσι; (Σιχαίνομαι την υποκρισία γενικά, εδώ σε αυτό το blog δεν έχει τέτοια!)

Σου λέω απλά πως αν ο στόχος είναι η ψυχική ηρεμία τότε πρέπει να ψάξεις αλλού! Θέλω να μου κάνεις σχόλιο από κάτω και να μου πεις την άποψη σου για το πως να βρούμε τη ψυχική μας ηρεμία! Έχω κάνει ακόμα και βίντεο πριν από λίγο καιρό σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ακόμα που μιλάω για το μυστικό της χαράς.

Το συναίσθημα που ονομάζουμε χαρά είναι συνυφασμένο με την κατάσταση ψυχικής ηρεμίας.

Συνεπώς στο σημερινό μου άρθρο δε θα σου πω για το πως να βρούμε τη ψυχική μας ηρεμία. Θα αφήσω εσένα να πεις την προοπτική σου! Στα σχόλια από κάτω ή στα σχόλια στο Youtube και την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσω λίγο για τις δικές μου ιδέες!

Αυτό το κάνω μπας και μου κάνετε κανένα σχόλιο γιατί όλη η φιλοσοφία του blogging είναι η συζήτηση και η αλληλεπίδραση του δημιουργού με τα άτομα που διαβάζουν.

Γενικά όμως, αν δε βλέπω κινητικότητα προχωρώ στο επόμενο κομμάτι της θεματολογίας μου! Κάθε εβδομάδα βλέπω τις αναλυτικές μου, βλέπω τις κοινοποιήσεις μου σε σχέση με τον κόσμο που μπαίνει και διαβάζει και αντίστοιχα βγάζω τη θεματολογία.

Related Article: Υπάρχει η χαρά στο να μη κάνεις τίποτα;

Επίλογος

Οπότε, κάντε μου το σχόλιο σας με την προοπτική σας από κάτω και αν θέλετε κάντε μου τη χάρη και κοινοποιήστε το..

Αν τώρα θέλεις κάτι πιο προσωπικό στείλε μου μαιλ εδώ. Διαφορετικά στείλε μου μήνυμα στο twitter.

Τέλος μη ξεχάσω, αν σου αρέσει το στυλ μου δεν έχεις λόγο να μη γραφτείς στο newletter μου. Κάθε εβδομάδα στέλνω τα καλύτερα άρθρα και βίντεο της περασμένης εβδομάδας ώστε να μη χρειάζεται να μπαίνεις κάθε μέρα στο blog.

Στην επιτυχία σου,Λευτέρης (Terry) Χατζηιερεμίας

Δημιουργός του Online Course: Morning Energy

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πως λειτουργεί η ψυχολογία σου και η αυτοπεποίθηση σου έχω κάτι για σένα. Έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σε μορφή βίντεο που εξηγεί ακριβώς το πως λειτουργεί η ψυχολογία σου και τι να κάνεις για να την ελέγξεις και να την αυξήσεις! Πάρ’το δωρεάν στο www.morning.gr

Αν έχεις την όρεξη και θέλεις να συμπληρώσεις κάτι, παρακαλώ, στα σχόλια από κάτω!

Επίσης μη ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα στο Facebook, να μπεις στην κοινότητα στο Facebook Group και να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube.

Υ.Γ. Κάνε σχόλιο! : )

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα