Τι σημαίνει προσωπική ανάπτυξη (thepdproject)

Τι σημαίνει προσωπική ανάπτυξη (thepdproject)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Το thepdproject the personal development project, δηλαδή το project της προσωπικής εξέλιξης, είναι στην ουσία η δική μου προσπάθεια να κοινοποιήσω και να γνωστοποιήσω αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι στην προσωπική μας και πνευματική μας εξέλιξη σε 100.000 Έλληνες.

Αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει για το συγκεκριμένο project. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι στην γνώση, θεωρώ ότι είναι και ο λόγος στον οποίον ήρθαμε στην ζωή.

Το ταξίδι στην γνώση είναι και ο λόγος στον οποίον ήρθαμε στην ζωή.

Terry Hatziieremias

Τι σημαίνει προσωπική ανάπτυξη (thepdproject)

Πιστεύω πως ήρθαμε για να εξελιχθούμε πνευματικά και η προσωπική εξέλιξη είναι αυτό το ταξίδι στην πνευματική εξέλιξη. Τώρα αυτό που θέλω να γνωστοποιήσω επίσης είναι ότι δεν έχει σχέση το υπόβαθρο των ανθρώπων που παρακολουθούν την δουλειά μου. Μπορεί να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή στον ουρανό και να έχεις μια υπέροχη ζωή, μπορεί όμως και να θέλεις κάτι παραπάνω ή να νιώθεις ότι πνίγεσαι.

Δεν έχει καμία σημασία όμως το πως νιώθεις τώρα στην ζωή σου γιατί πρέπει να ξέρεις ότι μετά το καλοκαίρι έρχεται το φθινόπωρο, αλλά και αντίστοιχα μετά τον χειμώνα έρχεται η άνοιξη. Σημασία έχει το να παρακολουθείς τα βίντεο που φτιάχνω γιατί αυτό που κάνω είναι για εσένα και μόνο για σένα. Είμαι καιρό σε αυτήν την διαδικασία και ξέρω πόσο όμορφο είναι κάτι τέτοιο και πραγματικά προσπαθώ να μοιράζομαι ό,τι μαθαίνω από την ζωή.

Μαζί κάνουμε μια πιο δυνατή κοινωνία και πρέπει οπωσδήποτε ως κοινωνία να ανέβουμε στο επόμενο επίπεδο γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε κάποια στιγμή τον ανταγωνισμό. Τα πράγματα εξελίσσονται με ραγδαίες ταχύτητες αυτή τη στιγμή και βλέπω τους Έλληνες να μένουν πίσω. Η δική μου δουλειά έχει σκοπό να σε εξελίξει.

Οπότε θέλω να βλέπετε τα βίντεο που φτιάχνω και τα άρθρα που γράφω εδώ στο terry.gr γιατί η γνώση δεν πρέπει να κρύβεται αλλά και δεν θέλω να χάσεις την μία ιδέα που μπορεί να εξελίξει την ζωή σου.

Γιατί έστω και μία ιδέα να πάρεις από όλα αυτά που συζητάμε, υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο στο μέλλον. Δεν πειράζει άμα δεν το συνειδητοποιείς αυτό τώρα. Κάποια στιγμή θα φανεί αυτή η προσπάθεια και στο ευρύ κοινό.

Αν σου αρέσει η δουλειά μου παρακαλώ κάνε κοινοποίηση αυτό το άρθρο.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα