Terry Hatziieremias Experience

Terry Hatziieremias

Τι είναι η ευκαιρία ζωής

Τι είναι ευκαιρία ζωής και πως μπορώ να έχω περισσότερες στη ζωή μου; Δίνει η ζωή δεύτερες ευκαιρίες; Καλή ερώτηση αυτή και έχει να κάνει με τη στάση που κρατάει ένας άνθρωπος στη ζωή του.

Πολλοί το συλογίζεστε και θα συμφωνήσετε μαζί μου στο ότι όσοι σκέφτεστε έτσι, είστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας.

Αντίστοιχα γνωρίζω ότι υπάρχουν και άτομα που τέτοιες σκέψεις, ούτε περνάν από το μυαλό τους, μιας και έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα.

Είτε είσαι στην πρώτη κατηγορία, είτε στη δεύτερη, συνέχιζε να διαβάζεις αυτό το post γιατί θα σου δώσω μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική προοπτική..

Λοιπόν γεια σας, είμαι ο Λευτέρης (Terry) Χατζηιερεμίας και καλώς ορίσατε στο Terry Daily. Για όσους δεν γνωρίζουν το TerryDaily είναι μια προσπάθεια που κάνω, να γράφω κάθε μέρα ένα άρθρο για έναν χρόνο..

Αυτό το κάνω για να γίνω γνωστός..

Χαχα όχι καμία σχέση.. Πρώτον το κάνω για να ακονίσω κάποιες δεξιότητες που θεωρώ σημαντικές για το μέλλον, άρα το κάνω για την Προσωπική μου Εξέλιξη. Σε δεύτερη όμως μοίρα το κάνω γιατί ξέρω πως υπάρχουν άτομα που χρειάζονται κάποιου είδους “βοήθεια”. (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί απ’ότι φαίνεται οι Έλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τα έχουν λύσει όλα)

Στο σημερινό μου άρα άρθρο θα ασχοληθώ με το τι θεωρώ “ευκαιρία ζωής” γιατί βλέπω πολλά άτομα να μην το έχουν κατανοήσει σωστά και τζάμπα ταλαιπωρούντε..

Ας ξεκινήσουμε άρα με το πολύ βασικό, τι θεωρείται από την κοινωνία ως ευκαιρία ζωής..

Έχω ακούσει πολλές φορές, Λευτέρη πρέπει να προετοιμαστείς γιατί δε ξέρεις πότε θα σου έρθει η ευκαιρία.. Δε θεωρώ πως είναι κακή συμβουλή αλλά πρέπει να κατανοούμε πάντα την προοπτική και πως το εννοεί αυτός που μας τη δίνει.

Όταν άρα άρχισα να ρωτάω τι θεωρείται ευκαιρία ζωής, οι απαντήσεις που έλαβα δε με ικανοποίησαν. Κατά βάση η κοινωνία θεωρεί ευκαιρία ζωής: Πρώτον μια καλή πρόταση για δουλειά και δεύτερον ένα καλό άτομο για παντρειά.

Ναι δε λέω, αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά ώστε να αποκτήσει κανείς αυτό που λέμε επίπεδο ζωής, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μου φιλοσοφία.

Τι θεωρώ εγώ, ως “Ευκαιρία ζωής”

Μην περιμένεις να πω όλη μου τη φιλοσοφία ζωής σε ένα άρθρο προφανώς, αλλά θα δώσω μερικές ιδέες μου υπό την προοπτική του σημερινού μου θέματος..

“Για μένα ευκαιρία ζωής είναι το γεγονός ότι σε πρώτο επίπεδο υπάρχω.”  – Terry Hatziieremias

Θεωρώ ειλικρινά πως έχω κερδίσει το μεγαλύτερο λαχείο στη ζωή..

Θεωρώ τον εαυτό μου πως είναι κερδίσμένος από τα αποδυτήρια κιόλας.. Αυτό το mind shifting ξέρετε τι διαφορά δίνει στην αντίληψη των πραγμάτων;

Τεράστια!..

Κάθε φορά που ασχολούμαι με κάτι, δεν κάθομαι να αναλογιστώ, α μήπως δεν είμαι πολύ καλός, α μήπως πρέπει να το παρατήσω.. Δεν υπάρχει ποτέ τέτοιου είδους επιλογή στο μυαλό μου..

Πιστεύω πως είμαι ήδη νικητής και απλά μένει να φανεί στον τομέα που με ενδιαφέρει.. Έχω κερδίσει ήδη και απλά περιμένω το χρόνο να το δείξει..

Τι μεγαλύτερη ευκαιρία να έχω από αυτήν..

Όλα είναι ευκαιρία στη ζωή και οι ευκαιρίες είναι πάντα εκεί για μας. Αρκεί εμείς να φτάσουμε το συγκεκριμένο επίπεδο αντίληψης ώστε να είμαστε σε θέση να δούμε!

Οι άνθρωποι δίνουν τόσο εύκολα πλέον την προσοχή τους που αυτό τους κάνει να μη μπορούν να δουν καθαρά.. Φτάσαμε ως κοινωνία πλέον, στο επίπεδο εξευτελιστικό του απασχολούμε τη διάνοια μας για βιοποριστικούς λόγους..

Για την ακρίβεια..

“Είμαστε το μόνο ζώο στον πλανήτη Γη που σκέφτεται το ποιος είναι ο σωστός τρόπος του να ζει.”

Θεωρείς πως η κατσίκα ή ο ελέφαντας κάνει θέμα το πως να ζήσει; Εμείς οι άνθρωποι γιατί το κάναμε τόσο μεγάλο θέμα σε έναν τόσο άφθονο πλανήτη..

Δε σου φαίνεται περίεργο το γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο δηλαδή, ή μόνο εμένα απασχολούν τέτοια θέματα;

Αν όλα αυτά που είπα πιο πάνω δε σε ικανοποιούν και ακόμα ψάχνεις την ευκαιρία ζωής σου, έχω και κάτι ακόμα σου πω..

Ένα γνωμικό ενός μέντορα μου από την Αμερική, του Jim Rohn..

Ο Jim Rohn λοιπόν, είπε πολύ σωστά πως ευκαιρία και επιτυχία δεν είναι κάτι που πρέπει να κυνηγήσουμε, αλλά είναι κάτι που έλκουμε καθώς γινόμαστε ελκυστικά άτομα..

Το αντίθετο δηλαδή. Όλοι βγαίνουν εκεί έξω να κυνηγήσουν τις ευκαιρίες και την επιτυχία και μετά από δέκα χρόνια τους βλέπεις σαν τα χάμστερ στο κλουβί με τη ρόδα.

Γιατί δε γνώριζαν αυτήν την πληροφορία από πριν..

Θα σου πω και το γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.. Γιατί οι άνθρωποι θεωρούν πως τα ξέρουν όλα γι’αυτό και παραβλέπουν τη διαδικασία της Προσωπικής τους Εξέλιξης.

Ειλικρινά ελπίζω εσύ που διαβάζεις τώρα να ταρακουνηθείς λίγο από αυτά που λέω και να κάνεις κάτι ώστε να πάρεις νέες δεξιότητες και να εμπλουτίσεις την εργαλειοθήκη σου..

“Θεωρώ πως αν κάποιος μαζέψει πολλές δεξιότητες που άλλοι παραβλέπουν, η επιτυχία γι’αυτόν είναι δεδομένη.”

Γι’αυτό άλλωστε είμαι και σε αυτό το business. Να διδάσκω νέες δεξιότητες έτσι; Βλέπω πως εκεί πάει το θέμα και εκεί τοποθετώ τον εαυτό μου.

Γιατί όπως έχω ξαναπεί..

Επιλέγω συνειδητά το που θα τοποθετήσω τον εαυτό μου και προφανώς θα τον τοποθετήσω εκεί που θεωρώ πως υπάρχει ρευστότητα..

Επίλογος

Λοιπόν αυτά είχα να πω για το τι είναι ευκαιρία ζωής και πως πρέπει να την αντιμετωπίζουμε γενικότερα.. Για να κάνω και ένα μικρή ανακεφαλαίωση, θεωρώ πως η οπτική γωνία από την οποία εξετάζουμε τα σημαντικά αυτά θέματα μπορεί να μας γλιτώσει 10 με 20 χρόνια προσπάθειας.

Ελπίζω πραγματικά να σε βοήθησα με το σημερινό μου άρθρο, αν όντως σε βοήθησα κάνε μου τη χάρη και κοινοποίησε το, ώστε να βοηθηθούν και άλλα άτομα από το περιβάλλον σου! Ευχαριστώ 

Αν σου αρέσουν τα άρθρα μου τότε έχω κάτι ακόμα για σένα.. Έχω κάνει έναν μηχανισμό ώστε να σου στέλνω κάθε μέρα στις 7 το πρωί το άρθρο που έγραψα την προηγούμενη.. Γράφω 5/7 αυτό σημαίνει ότι από Τρίτη έως και Σάββατο θα παίρνεις κάθε πρωί εκτός απροόπτου ένα email από μένα, συμπληρώνοντας απλά την φόρμα από κάτω..

Όπως κάθε φορά θέλω να είσαι ενεργός, αν έχεις κάποια απορία από κάτω στα σχόλια να μου την κάνεις και να σαι σίγουρος τώρα που μπορώ, θα απαντάω..

Στην επιτυχία σου,

Λευτέρης Χατζηιερεμίας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Τα μυστικά του χρήματος και του πλούτου που δεν θέλουν να ξέρουμε! Η σειρά είναι σε βίντεο και από τη στιγμή που βάζεις τα στοιχεία σου παρακάτω, έρχεται στο email που δίνεις το πρώτο βίντεο. Είναι εντελώς δωρεάν και έχει βοηθήσει πάνω από 5000 Έλληνες. Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα αληθινά σου στοιχεία και πάρε σήμερα κιόλας δωρεάν πρόσβαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Eleftheros+

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο private forum του Terry Hatziieremias και γράψε αυτό που σκέφτεσαι με άνεση και απόλυτη ελευθερία. Πάτησε το κουμπί και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

TERRY ON X

Twitter: @hatziieremias

TERRY ON INSTAGRAM

Instagram Handle: @terryhatziieremias_official

περισσοτερα αρθρα

Scroll to Top
τι αποτελεσμα θελεισ να πετυχεισ σημερα;

κλείσε μια συνεδρία coaching μαζί μου σήμερα